Restaurantchef

Jan Restorff

Restaurantchef Jan Restorff er manden, der med sin mangeårige erfaring nøjagtig ved, hvordan det perfekte arrangement tilrettelægges. Naturligvis altid med udgangspunkt i gæstens ønsker og krav. Jan Restorff er desuden sommelier og ansvarlig for Søllerød Kros anerkendte vinkælder. Vinkortet byder på mere end 1.850 forskellige vine og er hele 9 gange blevet kåret til Danmarks Bedste Vinkort af Den Danske Spiseguide – senest i 2012. I 2015 og 2018 blev Søllerød Kro kåret til Årets Vinkort i White Guide.

Jan Restorff har bl.a. modtaget Champagneprisen, Årets Sommelier, Bedste Avec-kort af Den Danske Spiseguide og Årets Gericke 2009 for Årets udskænkning. Han har ligeledes modtaget særprisen IKON uddelt af Den Danske Spiseguide i 2010, en særpris uddelt af foreningen af danske madanmeldere ved “Årets Ret” i 2013. I 2016 og 2018 modtog Kroen “Årets Serviceoplevelse” uddelt af White Guide Danmark, og senest har Jan Restorff modtaget “Kokkenes Hæderspris” uddelt for første gang i 2019 af Fonden Dansk Gastronomi.