Vinen

Vores højtskattede vinkort på Søllerød Kro

Det er langt fra nogen hemmelighed, at vi elsker god vin på Søllerød Kro. Vores vinkort er omhyggeligt bygget op omkring vine fra mange forskellige lande og områder baseret på en bred vifte af druesorter. Vinenes udtryk varierer meget, men specielt én ting har de til fælles: den høje kvalitet.

Vi går meget op i, at vinen passer til maden og den enkelte gæsts præferencer. Vi ser det derfor som en af vores fornemmeste opgaver at assistere vores gæster i valget af vin. Kroens sommelierer, Philip Persson, Tórur Restorff og undertegnede, vurderer på baggrund af adskillige vinsmagninger og -rejser, om en vin er en ”Søllerød-vin” og dermed gør sig fortjent til at komme på vinkortet. Derfor er vi også umådeligt stolte af, at vores vinkort i flere forskellige sammenhænge er blevet kåret til landets bedste; udmærkelser, som vi forsøger at leve op til hver eneste dag.

Vores vinkort rummer mere end 2.000 forskellige vine fra nær og fjern. Vi er i tæt dialog med vores cirka 30 vinleverandører, således at vi altid ved, når en ny årgang er på vej til landet, og om der er interessante og spændende nyheder, som vi kan tilbyde vores gæster. Det skulle gerne sikre, at der er noget for enhver smag.

Mange af vores gæster sætter pris på, at de kan studere vinkortet inden ankomst. Dermed kan de i ro og mag udvælge den eller de vine, de ønsker at drikke. Derfor er hele vores vinkort tilgængeligt herunder, og det opdateres løbende – vi håber, at der er noget, der frister.

/Jan Restorff