Selskaber

Fester og firmaarrangementer for min. 20 personer

Som vært for en særlig begivenhed eller et vigtigt arrangement skal man kunne føle sig sikker på, at alt i kulissen kører som aftalt, og at alt det, der sikrer en god aften, leveres til punkt og prikke. Når det er tilfældet, kan man slappe af og først og fremmest nyde samværet med sine gæster. Netop det sætter vi en ære i at levere, når vi åbner op for Søllerød Kros selskabslokaler. Her kan du nyde den gode mad, som tager udgangspunkt i den samme passion for kvalitetsråvarer og godt håndværk som i vores restaurant inde ved siden af. Vi sørger for, at ingen mangler noget, og at der er de optimale rammer for, at taler, indslag og andre programpunkter kan udfolde sig i ro og mag.

Uanset arrangementets størrelse tilbyder vi en bred vifte af muligheder, og vi er altid lydhøre over for de ønsker, som medvirker til, at lige netop Deres arrangement bliver perfekt.

Se her, hvad vi tilbyder i vores selskabslokaler for min. 20 personer

De er mere end velkommen til at sende os en forespørgsel eller at ringe til os, hvis der er spørgsmål, ønsker eller lignende, som vi kan tage hånd om.

Vi glæder os til at byde velkommen til Dem og deres gæster på Søllerød Kro.