Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

23. februar – 2. april 2023

Forretter

Oscietra Caviar “en surprise”
495 kr.

Kammusling, dashi, yuzu, hvid soya
395 kr.

Torsk, citron, Noilly Prat, agurk, løjrom
395 kr.

Årstidens trøffel, aromatisk løgbouillon, klorofyl, judasøre
495 kr.

Hovedretter

Sort hummer, gul karry, musling, tomat, porre
Dagspris

Pighvar, løg, svampe, persille, vallesauce
645 kr.

Due i crouton, rødbeder, solbær, aromatisk peber
595 kr.

Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
625 kr

Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
325 kr.

Maracaibo Créole 49%, sorte oliven, yoghurt, marengs
255 kr.

Årstidens æbler, Gold Caviar, timian, fåremælks yoghurt sorbet
375 kr.

Hasselnødder fra Piemonte, jordskokker, Felchlin chokolade
295 kr.

23. februar – 2. april 2023

Caviar Søllerød Selected, karamellisseret fløde, tonkabønne

Oscietra-Baerii Caviar, hengemt kål, kartoffel, persille

Kammusling, dashi, yuzu, hvid soya

Torsk, citron, Noilly Prat, agurk, løjrom

Selleri, artiskok, miso, vanilje, Caviar Gold

Hummer, gul karry, musling, tomat, porre

Aromatisk løgbouillon, klorofyl, judasøre

Due i crouton, rødbeder, solbær, aromatisk peber

Maracaibo Créole 49%, sorte oliven, yoghurt, marengs

2.200 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt

Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.950 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
3.000 kr.

23. februar – 2. april 2023

Kammusling, dashi, yuzu, hvid soya

Torsk, citron, Noilly Prat, agurk, løjrom

Selleri, artiskok, miso, vanilje, Caviar Gold

Hummer, gul karry, musling, tomat, porre

Aromatisk løgbouillon, klorofyl, judasøre

Due i crouton, rødbeder, solbær, aromatisk peber

Maracaibo Créole 49%, sorte oliven, yoghurt, marengs

1.550 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt

Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.550 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.500 kr.

23. februar – 2. april 2023

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter:
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter:
3 glas: 550 kr.
*

Søndagsfrokost
Om søndagen på Søllerød Kro tilbydes
– udover vores sædvanlige frokostmenuer –
vores populære søndagsfrokost:

Et glas bobler
3-rettersmenu – forret, hovedret og dessert ved køkkenchefen
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person

Oplys venligst ved reservation, at der ønskes “søndagsfrokost”
***

23. februar – 2. april 2023

Om søndagen tilbydes på Søllerød Kro
– udover ovenstående signaturmenuer og a la carte –
vores specielle og populære frokost tilbud “søndagsfrokost”

Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-rettersmenu – forret, hovedret og dessert ved køkkenchefen
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person

Oplys venligst ved reservation, at der ønskes “søndagsfrokost”
***

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.

Vi tilbyder bl.a. forskellige typer Gastrosafter fra Rebæl,
som vi kombinerer til menuen efter behov.

Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus samt diverse sodavand.