Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet.
Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for. 

                    

5. august – 13. september 2020

Forretter

Oscietra-caviar “en surprise”
450 kr.

Østers, Caviar Søllerød Selected, blegselleri og karamelliseret fløde
475 kr.

Torsk, skovens svampe, brøndkarse og snegle
275 kr.

Jomfruhummer, grønne jordbær, tagetes, pistacie, yuzu og hvid soya
375 kr.


Hovedretter

Morkler, shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2019
355 kr.

Pighvar, Vin jaune, grillede porrer, gran og Judas øre
475 kr.

Kalv, syltet trøffel og trøffelsauce
465 kr

Vagtel, hengemte asparges,kantareller og bouillon
395 kr.


Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
225 kr.

Matcha-te, skovmærke, hvid chokolade og mandel
195 kr.

Jordbær, pistacienødder, vanilje, olivenolie og havremælk
195 kr.

Iskage på pecannødder med karamelliseret fløde og Caviar Platinum
450 kr.

5. august – 13. september 2020

Oscietra Caviar, østers, blegselleri og karamelliseret fløde

Caviar Søllerød Selected, kartoffel, kål og persille

Kammusling, appelsintagetes, brunet smør, yuzu og hvid soya

Gold Caviar, selleri, miso, gran og røget valnød

Hengemte asparges, brøndkarse, crème fraiche og sprøde kartofler

Pighvar, Vin Jaune, grillede porrer og Thybo

Morkler, shiitake, nye løg og sauce aromatiq anno 2019

Kalv, syltet trøffel og trøffelsauce

Ribs, hibiscus, roser, mandler og vanilje

1.795 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
 1.500 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.200 kr. 

5. august – 13. september 2020

Kammusling, appelsintagetes, brunet smør, yuzu og hvid soya

Gold Caviar, selleri, miso, gran og røget valnød

Hengemte asparges, brøndkarse, crème fraiche og sprøde kartofler

Pighvar, Vin Jaune, grillede porrer og Thybo

Morkler, shiitake, nye løg og sauce aromatiq anno 2019

Kalv, syltet trøffel og trøffelsauce

Ribs, hibiscus, roser, mandler og vanilje

1.195 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
1.195 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
1.850 kr.

Kromenu 2 retter til frokost
395 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
495 kr. 

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Vinmenu til Kromenu 2 retter:
2 glas: 395 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter:
3 glas: 495 kr. 

Om søndagen på Søllerød Kro tilbydes
– udover vores sædvanlige frokostmenuer –
vores populære søndagsfrokost:

Et glas bobler
3-rettersmenu – forret, hovedret og dessert ved køkkenchefen
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

850 kr. pr. person

Børnemenu 2 retter 250 kr. 
Børnemenu 3 retter 325 kr. 

Oplys venligst ved reservation, at der ønskes “søndagsfrokost”

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr