Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

5. september – 12. oktober 2024

Forretter

Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.

Kammusling, yuzu, lys soja, kombu, brunet smør
475 kr.

Lion’s Mane, macadamianødder, trøffel, sart røg
495 kr.

Hovedretter

Hummer, spinat, røget hummersauce, sprød gris
Dagspris

Havtaske, kantareller, porre, kartoffel, valle
675 kr.

Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
695 kr.

Desserter

Æble, ingefær, caviar, honning, Karl Johan
395 kr.

Kirsebær, rom, vanilje, fløde, lang peber
345 kr.

Mælke-is, abrikoskerner, blåbær, grønne jordbær, timian
325 kr.

5. september – 12. oktober 2024

Caviar Søllerød Selected, Gillardeau østers, spæde salater

Rødtunge, Oscietra-Baerii caviar, hengemt kål, persille
*

Kammusling, yuzu, lys soja, kombu, brunet smør

Löjrom, kartoffel, estragon, artiskok

Havtaske, tomat, nicoise-oliven, brændt citron

Lion’s mane, macadamianødder, trøffel, sart røg

Perlehøne, det bedste fra anden, sherry, kantareller

Mælke-is, abrikoskerner, blåbær, grønne jordbær, timian

Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***

Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***

Menuen serveres til hele bordet.

5. september – 13. oktober 2024

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

5. september – 13. oktober 2024

Om søndagen er det familiedag på Søllerød Kro
Her serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten: 

Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*