Frokost
Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.
22. februar – 24. marts 2024
Forretter
Gastro Unika-Caviar “en surprise”
695 kr.
Kammusling, artiskok, sauce nage, mandelolie, löjrom
475 kr.
Trøffel, kartoffel, vin jaune, Comté
525 kr.
Morkel, selleri, persille, aromatiq anno 2023
345 kr.
Hovedretter
Hummer, spinat, røget hummersauce, sprød gris
Dagspris
Helleflynder, trøffel, Guldklimp, kartoffel
595 kr.
Kalv, det bedste fra anden, morkel, solbær
545 kr.
Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
695 kr.
Ost og dessert
Kroens udvalg af europæiske oste
345 kr.
Æble, ingefær, caviar, honning, Karl Johan
395 kr.
Vaniljeis, niçoise-oliven, vaniljebrioche, hyldebær
345 kr.
65% Maracaibo, brændte valnødder, mørk rom
365 kr.
22. februar – 24. marts 2024
Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, parmesan
Beluga-Sterlet, peberrod, østersblad, brød
Helleflynder, kakaojuice, blegselleri, wasabi, hengemt citrus
Kammusling, katsuobushi, lys soja, kombu, brunet smør
Hummer, sauce nage, sprød gris, löjrom, kinakål
Tørret frugt, bergamot, Guldklimp, grillet kål
Trøffel, kartoffel, vin jaune, Comté
Kalv, det bedste fra anden, morkel, solbær
Vaniljeis, balsamico, niçoise-oliven, citron, timian
2.200 kr.
Menuen serveres til hele bordet
*
Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt
Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.950 kr.
Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
3.000 kr.
*
22. februar – 24. marts 2024
Helleflynder, kakaojuice, blegselleri, wasabi, hengemt citrus
Kammusling, katsuobushi, lys soja, kombu, brunet smør
Hummer, sauce nage, sprød gris, löjrom, kinakål
Tørret frugt, bergamot, Guldklimp, grillet kål
Trøffel, kartoffel, vin jaune, Comté
Kalv, det bedste fra anden, morkel, solbær
Vaniljeis, balsamico, niçoise-oliven, citron, timian
1.550 kr.
Menuen serveres til hele bordet
*
Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt
Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.550 kr.
Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.500 kr.
*
22. februar – 24. marts 2024
Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.
Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*
Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.
Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*
22. februar – 24. marts 2024
Om søndagen er det familiedag på Søllerød Kro
Her serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten:
Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt
1.075 kr. pr. person
***
Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
Vi tilbyder bl.a. forskellige typer Gastrosafter fra Rebæl,
som vi kombinerer til menuen efter behov.
Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus samt diverse sodavand.