Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

4. april – 23. juni 2024

Forretter

Gastro Unika-Caviar “en surprise”
695 kr.

Blæksprutte, hvide asparges, lys soja, kombu, brunet smør
450 kr

Kammusling, artiskok, sauce nage, mandelolie, löjrom
475 kr.

Grønne asparges, syltede trøfler, bitre salater, creme på Guldklimp
395 kr.

Hovedretter

Hummer, spinat, røget hummersauce, sprød gris
Dagspris

Pighvar, trøffel, grønne asparges, Guldklimp, kartoffel
675 kr.

Vagtel, tomatsalat, barbecue, olivenolie
495 kr.

Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
695 kr.

Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
345 kr.

Æble, ingefær, caviar, honning, Karl Johan
395 kr.

Rabarber, ribs, tonkabønner, ruby-chokolade
345 kr.

Citrusfrugter i forarbejdning med kokos, dild og marengs
325 kr.

4. april – 23. juni 2024

Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, parmesan

Hummer, citrus, selleri, østersblade, æbler, agurk

Blæksprutte, hvide asparges, lys soja, kombu, brunet smør

Jomfruhummer, sauce nage, sprød gris, löjrom, kinakål

Grønne asparges, vermouth, roser, sanchopeber

Trøffel, kartoffel, Vin Jaune, Comté

Pighvar, ramsløg, snegle, kammusling

Vagtel, tomatsalat, barbecue, olivenolie

Rabarber, ribs, tonkabønner, ruby-chokolade

2.200 kr.

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt

Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.950 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
3.000 kr.

*

4. april – 23. juni 2024

Blæksprutte, hvide asparges, lys soja, kombu, brunet smør

Jomfruhummer, sauce nage, sprød gris, löjrom, kinakål

Grønne asparges, vermouth, roser, sanchopeber

Trøffel, kartoffel, Vin Jaune, Comté

Pighvar, ramsløg, snegle, kammusling

Vagtel, tomatsalat, barbecue, olivenolie

Rabarber, ribs, tonkabønner, ruby-chokolade

1.550 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt

Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.550 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.500 kr.

*

4. april – 23. juni 2024

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

4. april – 23. juni 2024

Om søndagen er det familiedag på Søllerød Kro
Her serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten: 

Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*