Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

Endvidere vil det i denne tid, hvor vi er pålagt at lukke kl. 22.00, være en fordel for alle at kende menubestilling på forhånd for alle – i det omfang det er muligt.Venligst oplys, hvis der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

25. november – 30. december 2020

Forretter

Oscietra-caviar “en surprise”
450 kr.

Kammusling, confiteret citron, grønne oliven og skummende røget smør
295 kr.

Morkel farseret med shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2019
275 kr.

Det bedste fra anden, pære, rosmarin og valnød
295 kr.


Hovedretter

Hummer, sprød gris, grillet tomat og aromatisk peber
Dagspris

Pighvar, snegle, hestebønner, ramsløg og oliven
475 kr.

Ungand, solbær, rødbede, roser og shiso
395 kr.

Kroens okse, Caviar Søllerød Selected og røget marv
595 kr


Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
225 kr.

Hasselnødde-is, æbler, karamel og varme krydderier
195 kr.

Felchlin chokoladedessert med solbær og vanilje
195 kr.

Iskage på pecannødder med karamelliseret fløde og Oscietra Caviar
450 kr.

25. november – 30. december 2020

Oscietra Caviar “en surprise”

Caviar Søllerød Selected, hengemt kål, kartoffel og persille
*
Sort hummer, kammusling, Karl Johan og tomat

Torsk, musling, blegselleri, valnødder og sart røg

Trøffel, knoldselleri, champignon og jomfrusmør

Morkel, shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2019

Pighvar, snegle, hestebønner, ramsløg og oliven

Ungand, solbær, rødbede, roser og peber

Hasselnøddeis, æbler, karamel og varme krydderier

1.795 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
 1.500 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.200 kr. 

25. november – 30. december 2020

Sort hummer, kammusling, Karl Johan og tomat

Torsk, musling, blegselleri, valnødder og sart røg

Trøffel, knoldselleri, champignon og jomfrusmør

Morkel, shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2019

Pighvar, snegle, hestebønner, ramsløg og oliven

Ungand, solbær, rødbede, roser og peber

Hasselnøddeis, æbler, karamel og varme krydderier

1.195 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
1.195 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
1.850 kr.

25. november – 30. december 2020

Kromenu

Kromenu 2 retter til frokost
395 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
495 kr. 

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter:
2 glas: 395 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter:
3 glas: 495 kr.
*

Søndagsfrokost

Om søndagen på Søllerød Kro tilbydes
– udover vores sædvanlige frokostmenuer –
vores populære søndagsfrokost:

Et glas bobler
3-rettersmenu – forret, hovedret og dessert ved køkkenchefen
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

850 kr. pr. person

Børnemenu 2 retter 250 kr. 
Børnemenu 3 retter 325 kr. 

Oplys venligst ved reservation, at der ønskes “søndagsfrokost”

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr