Frokost – Onsdag til søndag

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet.

Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for. 

                    

20. november – 30. december 2019

Caviar
Gastro Unika

Oscietra Caviar en surprise
450 kr.

Caviar Søllerød Selected, kammusling, sauce på kål og persille
450 kr.

Oscietra Imperial 20 gram og karamelliseret fløde
850 kr.


Forretter

Jomfruhummer, appelsintagetes, stikkelsbær og japansk barbecue
450 kr.

Laks, knoldselleri, citron, valnødder og brødsauce med enebær
325 kr.

Tuber melanosporum, jordskokker, timian og hasselnødder fra Piemonte
450 kr.

Det bedste fra anden, pære, kumquat, malt & grøn peber
375 kr.


Hovedretter

Sorthummer, skovens svampe, sprød gris og sart røg
Dagspris

Sandart, snegle, sort hvidløg, hestebønner, timian og rødvin
425 kr.

Ungand, grillet blomme, bitre salater, roser og aromatisk peber
495 kr

Okse, rødbede, røget marv, roser og Caviar Søllerød Selected
595 kr.


Ost & Dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
225 kr.

Is & sorbet med gode råd
185 kr.

Grøn Matcha-te, pistacieis, hvid chokolade og pære
195 kr.

“Kæmpe Eskimo”, Saint Domingue 70% med solbær og vaniljeparfait
195 kr.

Søllerød Kro chokokladedessert med Original Beans, appelsin og pecannødder
195 kr.
*

20. november – 30. december 2019

Oscietra Caviar en surprise
*
Caviar Søllerød Selected, hengemt kål, blåmuslinger & persille
*

Kammusling, luftig peberrod, bitre salater & sprød kartoffel

Laks, knoldselleri, citron, valnødder & enebær

Jordskokker, trøffel, timian & hasselnødder fra Piemonte

Det bedste fra anden, pære & cacao

Morkel, brissel, sauce Aromatiq anno 2018 & Gammel Knas

Ungand, solbær, rødbede, roser & aromatisk peber

Biodynamisk hø-mælk i forarbejdning med citrus & olivenolie

Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens Signatur menu:
Kr. 1.500,-

Vinmenu Prestige til Kroens Signatur menu:
Kr. 2.200,-

*

20. november – 30. december 2019

Oscietra Caviar en surprise
*
Caviar Søllerød Selected, hengemt kål, blåmuslinger & persille
*

Kammusling, luftig peberrod, bitre salater & sprød kartoffel

Laks, knoldselleri, citron, valnødder & enebær

Jordskokker, trøffel, timian & hasselnødder fra Piemonte

Det bedste fra anden, pære & cacao

Morkel, brissel, sauce Aromatiq anno 2018 & Gammel Knas

Ungand, solbær, rødbede, roser & aromatisk peber

Biodynamisk hø-mælk i forarbejdning med citrus & olivenolie

Kr. 1.195,-
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens Signatur menu:
Kr. 1.195,- 

Vinmenu Prestige til Kroens Signatur menu:
Kr. 1.850,-

*

Kro menu 2 retter til frokost
Kr. 395,-

Kro menu 3 retter til frokost
Kr. 495,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Vinmenu til Kro menu 2 retter:
2 glas: Kr. 395,-

Vinmenu til Kro menu 3 retter:
3 glas: Kr. 495,-

*

Om søndagen på Søllerød Kro tilbydes
– udover vores sædvanlige frokostmenuer –
vores populære søndagsfrokost:

Et glas bobler
3-retters menu – Forret, hovedret & dessert ved køkkenchefen
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

Kr. 850,- pr. person

Børnemenu 2 retter Kr. 250,-
Børnemenu 3 retter Kr. 325,-

Oplys venligst ved reservation, at der ønskes “søndagsfrokost”

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr