Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

Endvidere vil det i denne tid, hvor vi er pålagt at lukke kl. 23.00, være en fordel for alle at kende menubestilling på forhånd for alle – i det omfang det er muligt. Venligst oplys, hvis der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

28. april – 30. maj 2021

Forretter

Oscietra Caviar “en surprise”
450 kr.

Gillardeau østers, Caviar Søllerød Selected og karamelliseret fløde
525 kr.

Kammusling, sort hummer, ærter, grønne jordbær og verbena
295 kr.

Tuber melanosporum, asparges og sauce aromatiq anno 2020
395 kr.

 

Hovedretter

Hummer, tomat, kinesisk bladmynte og basilikum
Dagspris

Pighvar, hestebønner, ramsløg, Nicoise oliven og rødvin
495 kr.

Vagtel, asparges, tuber melanosporum og sauce aromatiq anno 2020
475 kr.

Kalv, det bedste fra anden, morkler og solbær
450 kr

 

Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
255 kr.

Vanilje-is, skovmærke, citron, Amaretto og vaffel
225 kr.

Rabarber, ribs, hvid chokolade, vanilje og yoghurt
225 kr.

Iskager på pecannødder med karamelliseret fløde og Oscietra Caviar
450 kr.

28. april – 30. maj 2021

Oscietra Caviar, Gillardeau østers, karamelliseret fløde og bitre salater

Caviar Søllerød Selected, nye kartofler, hengemt kål og persille

Kammusling, sort hummer, ærter, grønne jordbær og verbena

Grønne asparges, Gold Caviar, miso, vanilje og gran

Kongekrabbe, tomat, kinesisk bladmynte og basilikum

Tuber melanosporum, asparges og sauce aromatiq anno 2020

Pighvar, hestebønner, ramsløg, Nicoise oliven og rødvin

Kalv, det bedste fra anden, morkler og solbær

Vanilje-is, skovmærke, citron, Amaretto og vaffel

1.795 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
 1.500 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.200 kr. 

28. april – 30. maj 2021

Kammusling, sort hummer, ærter, grønne jordbær og verbena

Grønne asparges, Gold Caviar, miso, vanilje og gran

Kongekrabbe, tomat, kinesisk bladmynte og basilikum

Tuber melanosporum, asparges og sauce aromatiq anno 2020

Pighvar, hestebønner, ramsløg, Nicoise oliven og rødvin

Kalv, det bedste fra anden, morkler og solbær

Vanilje-is, skovmærke, citron, Amaretto og vaffel

1.195 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
1.195 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
1.850 kr.

28. april – 30. maj 2021

Kromenu

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
445 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
545 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter:
2 glas: 395 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter:
3 glas: 495 kr.
*

Søndagsfrokost

Om søndagen på Søllerød Kro tilbydes
– udover vores sædvanlige frokostmenuer –
vores populære søndagsfrokost:

Et glas bobler
3-rettersmenu – forret, hovedret og dessert ved køkkenchefen
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

895 kr. pr. person

Børnemenu 2 retter: 250 kr. 
Børnemenu 3 retter: 325 kr. 

Oplys venligst ved reservation, at der ønskes “søndagsfrokost”

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr