Aften

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

Endvidere vil det i denne tid, hvor vi er pålagt at lukke kl. 22.00, være en fordel for alle at kende menubestilling på forhånd for alle – i det omfang det er muligt.Venligst oplys, hvis der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

21. oktober – 22. november 2020

Forretter

Oscietra-caviar “en surprise”
450 kr.

Østers, Caviar Søllerød Selected, blegselleri og karamelliseret fløde
475 kr.

Torsk, syltet trøffel, skummende røget smør og timian
275 kr.

Jomfruhummer, grønne jordbær, tagetes, pistacie, yuzu og hvid soya
395 kr.


Hovedretter

Hummer, sprød gris, grillet tomat og aromatisk peber
Dagspris

Pighvar, Vin jaune, grillede porrer, gran og Judas øre
475 kr.

Morkler, shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2019
355 kr.

Okse, caviar, roser, solbær og rødbede
595 kr


Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
225 kr.

Æbler, karamel, kanel og kardemomme
195 kr.

Felchlin chokoladedessert med solbær og vanilje
195 kr.

Iskage på pecannødder med karamelliseret fløde og Caviar Royal
450 kr.

21. oktober – 22. november 2020

Oscietra Caviar, østers, blegselleri og karamelliseret fløde

Caviar Søllerød Selected, kartoffel, kål og persille

Hummer, kammusling, Karl Johan og tomat

Ørredrogn, pære, luftig musling og fennikel

Torsk, syltet trøffel, sprød gris og røget smør

Pighvar, Vin Jaune, grillede porrer og Thybo

Morkler, shiitake, nye løg og sauce aromatiq anno 2019

Okse, caviar, roser og aromatisk peber

Felchlin chokoladedessert med solbær og vanilje

1.795 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
 1.500 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.200 kr. 

21. oktober – 22. november 2020

Hummer, kammusling, Karl Johan og tomat

Ørredrogn, pære, luftig musling og fennikel

Torsk, syltet trøffel, sprød gris og røget smør

Pighvar, Vin Jaune, grillede porrer og Thybo

Morkler, shiitake, nye løg og sauce aromatiq anno 2019

Okse, caviar, roser og aromatisk peber

Felchlin chokoladedessert med solbær og vanilje

1.195 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
1.195 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
1.850 kr.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr