Aften

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

7. – 31. august 2024

Forretter

Gastro Unika-Caviar “en surprise”
695 kr.

Kammusling, yuzu, lys soja, kombu, brunet smør
475 kr.

Lion’s Mane, macadamianødder, trøffel, sart røg
495 kr.

Hovedretter

Hummer, spinat, røget hummersauce, sprød gris
Dagspris

Pighvar, kantareller, porre, kartoffel, valle
675 kr.

Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
695 kr.

Dessert

Æble, ingefær, caviar, honning, Karl Johan
395 kr.

Kirkebær, rom, vanilje, fløde, lang peber
345 kr.

Mælke-is, abrikoskerner, ærter, grønne jordbær
325 kr.

7. – 31. august 2024

Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, parmesan

Rødtunge, Oscietra-Baerii caviar, hengemt kål, persille

Kammusling, yuzu, lys soja, kombu, brunet smør

Löjrom, kartoffel, estragon, artiskok

Hummer, polenta, tomat, basilikum

Lion’s mane, macadamianødder, trøffel, sart røg

Pighvar, ramsløg, rødvin, hestebønner, snegle

Vagtel, barbecue, tomatsalat, olivenolie

Mælke-is, abrikoskerner, ærter, grønne jordbær

2.200 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt

Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.950 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
3.000 kr.

*

7. – 31. august 2024

Kammusling, yuzu, lys soja, kombu, brunet smør

Löjrom, kartoffel, estragon, artiskok

Hummer, polenta, tomat, basilikum

Lion’s mane, macadamianødder, trøffel, sart røg

Pighvar, ramsløg, rødvin, hestebønner, snegle

Vagtel, barbecue, tomatsalat, olivenolie

Mælke-is, abrikoskerner, ærter, grønne jordbær

1.550 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt

Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.550 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.500 kr.

*

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*