Aften

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet.
Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for. 

                    

19. februar – 5. april 2020

Caviar
Gastro Unika

Oscietra Caviar en surprise
450 kr.

Caviar Søllerød Selected, kongekrabbe og dild
550 kr.

Oscietra Imperial 20 gram og karamelliseret fløde
850 kr.


Forretter

Jomfruhummer, appelsintagetes, hengemte asparges og japansk barbecue
450 kr.

Kammusling, skummende røget smør, citron og grønne oliven
365 kr.

Tuber melanosporum, knoldselleri og risvineddike
450 kr.

Det bedste fra anden, pære, kumquat, malt & grøn peber
375 kr.


Hovedretter

Kongekrabbe, sortkål, portobello, sprød gris og sart røg
Dagspris

Pighvar, snegle, sort hvidløg, hestebønner, timian og rødvin
450 kr.

Sort trøffel, hasselnødder fra Piemonte, kastanje og dansk gris
495 kr

Okse, rødbede, røget marv, roser og Caviar Søllerød Selected
595 kr.


Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
225 kr.

Citron i forarbejdning med bergamotte, ingefær og yoghurt
190 kr.

 Matcha-te, pistacieis, hvid chokolade og pære
195 kr.

”Kæmpe eskimo”, Virunga 70%, vaniljeparfait og solbærsylt
195 kr.

Iskage på pekannødder med karamelliseret fløde og Caviar Platinum
450 kr.

19. februar – 5. april 2020

Oscietra “en surprise”

Caviar Søllerød Selected, kongekrabbe og dild

Kammusling, røget smør, citron og grønne oliven

Caviar, selleri, gran og røget valnød

Torsk, yuzu, hvid soya, blommebarbecue og tagetes

Morkler, æggeblomme og sauce aromatiq anno 2019

Slethvar, rødvinssauce, sort hvidløg og syltede løg

Tuber melanosporum, gris, kastanje, søde løg og sart røg

Pistacie, brunet smør, vanilje og blomsteraromaer

1.795 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
 1.500 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.200 kr. 

19. februar – 5. april 2020

Kammusling, røget smør, citron og grønne oliven

Caviar, selleri, gran og røget valnød

Torsk, yuzu, hvid soya, blommebarbecue og tagetes

Morkler, æggeblomme og sauce aromatiq anno 2019

Slethvar, rødvinssauce, sort hvidløg og syltede løg

Tuber melanosporum, gris, kastanje, søde løg og sart røg

Pistacie, brunet smør, vanilje og blomsteraromaer

1.195 kr. 
Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
1.195 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
1.850 kr.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr