Aften

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

Endvidere vil det i denne tid, hvor vi er pålagt at lukke kl. 22.00, være en fordel for alle at kende menubestilling på forhånd for alle – i det omfang det er muligt.Venligst oplys, hvis der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

6. januar – 13. februar 2021

Forretter

Oscietra-caviar “en surprise”
450 kr.

Torsk, syltet trøffel, letrøget luftig smør og tuber melanosporum
345 kr.

Kongekrabbe, grillet sauce, basilikum og kinesisk bladmynte
375 kr.

Morkel farseret med shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2020
295 kr.

Hovedretter

Hummer, sprød gris og hengemt Karl Johan
Dagspris

Pighvar, sauce Jura, Roscoff løg og Thybo ost
395 kr.

Vagtel, syltet tuber uncinatum, frisk tuber melanosporum og trøffelsauce
525 kr.

Okse, caviar, rødbede, roser og aromatisk peber
595 kr

Ost og dessert

Kroens udvalg af europæiske oste
225 kr.

Vanilje-is, citron, pistacie og timian
195 kr.

Felchlin chokoladedessert med solbær og vanilje
195 kr.

Iskage på pecannødder med karamelliseret fløde og Oscietra Caviar
450 kr.

6. januar – 13. februar 2021

Oscietra Caviar, Gillardeau østers og karamelliseret fløde

Caviar Søllerød Selected, artiskok og mandelolie
*

Sort hummer, kammusling, Karl Johan og hasselnødder fra Piemonte

Kongekrabbe, grillet sauce, basilikum og kinesisk bladmynte

Tuber melanosporum, knoldselleri, vanilje og Åbybro smør

Torsk, sauce Jura, Roscoff løg og Thybo ost

Morkel, shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2020

Okse, caviar, rødbede, roser og aromatisk peber

Vanilje-is, citron, pistacie og timian
*

1.795 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
 1.500 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.200 kr. 

6. januar – 13. februar 2021

Sort hummer, kammusling, Karl Johan og hasselnødder fra Piemonte

Kongekrabbe, grillet sauce, basilikum og kinesisk bladmynte

Tuber melanosporum, knoldselleri, vanilje og Åbybro smør

Torsk, sauce Jura, Roscoff løg og Thybo ost

Morkel, shiitake, grønne løg og sauce aromatiq anno 2020

Okse, caviar, rødbede, roser og aromatisk peber

Vanilje-is, citron, pistacie og timian
*

1.195 kr. 

Menuen serveres til hele bordet

*

Vinmenu til Kroens signaturmenu:
1.195 kr. 

Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
1.850 kr.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 1.850 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Firma kreditkort (udstedt i og udenfor EU)
samt private kreditkort (udstedt udenfor EU)
vil blive pålagt et gebyr