logo

Mere

Adventssøndage

Alle adventssøndage – den 26. november samt den 3., 10. og 17. december 2017

Igen i år sammensætter vi et udvalg af de allerbedste retter fra det danske julebord med respekt for traditioner og smag. Restauranten er åben for julebuffet sidste søndag i november samt de 3 første adventssøndage.

Julebuffet 2017

Gammeldaws modnet sild & smilende æg
Søllerøds julesild med varme krydderier
Stegte sild i aromatisk lage med bløde løg
Gravad laks med krondild, brun farin & endive
Paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Håndpillede rejer med dild og mayonnaise
Hønsesalat med bacon & svampe
Sylte på kalvebryst og svinenakke med rødbeder & grov sennep
Leverpostej med bacon & champignon
Blodpølse med sirup & kanel
Medister med karamelliserede bløde løg
Ribbensteg med sønderjysk hvidkål
Confiteret andelår med svesker & rødkål
Udvalg af oste med dansk honning & knas
Ris à l´amande med kirsebærsauce
Kroens julebag

Pris pr. couvert: Kr. 595,- 

Vi byder velkommen mellem kl. 12.00 – 13.30 og lukker kl. 17.00.
Antal personer: Ingen minimumsgrænse.

Vi gør opmærksom på, at der ikke serveres à la carte eller andre menuer til frokost på adventssøndage i restauranten.

Julebuffeten serveres også i eget separat selskabslokale – Søllerød Salen eller Gårdstuen ved min. 20 personer.