top of page

Menukort

Maden på Søllerød Kro er i konstant bevægelse, og menuerne skifter regelmæssigt. Vi ønsker at servere et dynamisk køkken baseret på det bedste, naturen og vores leverandører har at byde på lige nu.

Aften

Kroens signaturmenu

19. november - 27. december 2025​
Onsdag-lørdag

Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, kæmpegran

Baerii-oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne
Helleflynder, yuzu, lys soja, stikkelsbær, aromatiske urter

Morkel, luftig hummersauce, fermenteret vanilje, kartoffel

Pighvar, vin jaune, svampebarbecue, trøffel 

Blæksprutte, hengemte trøfler, persille, løgbouillon

Duesteg på crouton, aromatiq anno 2024, rødbede

Caviar Søllerød Selected, karamelliseret chokolade, ingefær


Kroens signaturmenu:
2.200 kr.

*

Vinmenu:

Signatur 8 glas: 1.950 kr.

Prestige 8 glas: 3.000 kr.

Kroens signaturmenu
hvor de to første caviar-retter ikke indgår: 

1.550 kr. 
*

Vinmenu: 

Signatur 6 glas: 1.550 kr.

Prestige 6 glas: 2.500 kr.

***

Menuen serveres til hele bordet.

Køkkenchef Brian Mark Hansen

SøllerødKro_Menu_April25-0028.jpg
Søllerød Kro_Menu_Juni25_0687.jpg

À la carte

19. november - 27. december 2025
Onsdag-lørdag

Forretter:

Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, jordskokker, kæmpegran - 495 kr.

Jomfruhummer, sprød gris, yuzu, lys soja, kombu, aromatiske urter - 425 kr.

Morkel, luftig hummersauce, fermenteret vanilje, miso, kartoffel - 395 kr.

Kroens Gastro Unika caviar tasting - 1.200 kr. 

 

Hovedretter:

Kongekrabbe, rødbede, hvide ribs, sart røg, skaldyrsbisque - dagspris

Kroens okse, Caviar Søllerød Selected, røget marv, tasmanske peberbær - 595 kr.

Due på crouton, aromatiq anno 2024, rødbede, solbær - 525 kr. 

Desserter: 

"Sommeren 2025" - Rehydrerede jordbær, basilikum-is, niçoise oliven - 245 kr.

"Yndlings isen" - Solbær i forarbejdning med chokolade, fløde, vanilje - 265 kr. 

Karamelliseret chokolade, ingefær, honning, Caviar Søllerød Selected - 345 kr.

Vin- og saftmenuer

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*

Kroens frokostmenu

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
595 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
695 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

Foruden vores frokostmenu torsdag til lørdag kan man altid bestille vores signaturmenu såvel som retter fra à la carte-menuen.

Søndagsfrokost

Alle søndage undtagen adventssøndage
30/11 - 7/12 - 14/12 - 21/12 2025

Om søndagen serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten.

Vælg mellem 3 eller 4 retter
*

Søndagsfrokost – 3 retter: 
Et glas bobler
3-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

1.175 kr. pr. person
***

Søndagsfrokost – 4 retter: 
Et glas bobler
4-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

1.475 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.


Om søndagen er det ikke muligt at bestille
Kroens signaturmenu eller à la carte.

SøllerødKro_Menu_April25_0450.jpg
bottom of page