
Aften
Kroens signaturmenu
25. juni - 12. juli 2025
Onsdag-lørdag
Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, grønne jordbær
Baerii-Oscietra-caviar, Gillardeau-østers, champagne
Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, aromatiske urter
Jomfruhummer, pink grape, hindbær, vermouth
Pighvar, ærter, løvstikke, kartoffel, vallesauce
Morkel, comté, unghane, sort peber, vin jaune
Vagtel, tomat, nye løg, sart røg, aubergine
Røde jordbær, kokos, miso, fermenteret vanilje, figenblad
Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*
Vinmenu:
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Kroens signaturmenu
hvor de to første caviar-retter ikke indgår:
1.550 kr.
*
Vinmenu:
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
***
Menuen serveres til hele bordet.
Køkkenchef Brian Mark Hansen
Restaurantchef Jan Restorff


À la carte
25. juni - 12. juli 2025
Onsdag-lørdag
Forretter:
Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, grønne jordbær - 495 kr.
Jomfruhummer, hindbær, pink grape, roser, vermouth - 525 kr.
Morkel, comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sherry - 395 kr.
Kroens Gastro Unika caviar tasting - 1.500 kr.
Hovedretter:
Hummer, spinat, basilikum, sartrøg, artiskok - Dagspris
Pighvar, ærter, løvstikke, kartoffel, vallesauce - 595 kr.
Vagtel, tomat, nye løg, sart røg, aubergine - 495 kr.
Desserter:
Røde jordbær, kokos, miso, fermenteret vanilje, figenblad - 245 kr.
Caviar Søllerød Selected, pistacie, karamelliseret fløde, grønne jordbær - 425 kr.
Karamelliseret chokolade, Oscietra-caviar, ingefær, æble - 395 kr.
Vin- og saftmenuer
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*
Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*
Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*
Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.
Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*
Kroens frokostmenu
Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
Kromenu 2 retter til frokost
595 kr.
Kromenu 3 retter til frokost
695 kr.
*
Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.
Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*
Foruden vores frokostmenu torsdag til lørdag kan man altid bestille vores signaturmenu såvel som retter fra à la carte-menuen.

Søndagsfrokost
Alle søndage frem til 13. juli 2025 og
alle søndage fra 10. august frem til 23. november 2025
Om søndagen serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten.
Vælg mellem 3 eller 4 retter
*
Søndagsfrokost – 3 retter:
Et glas bobler
3-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt
1.175 kr. pr. person
***
Søndagsfrokost – 4 retter:
Et glas bobler
4-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt
1.475 kr. pr. person
***
Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.
Om søndagen er det ikke muligt at bestille
Kroens signaturmenu eller à la carte.
