
Aften
Kroens signaturmenu
19. november - 27. december 2025
Onsdag-lørdag
Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, kæmpegran
Baerii-oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne
Helleflynder, yuzu, lys soja, stikkelsbær, aromatiske urter
Morkel, luftig hummersauce, fermenteret vanilje, kartoffel
Pighvar, vin jaune, svampebarbecue, trøffel
Blæksprutte, hengemte trøfler, persille, løgbouillon
Duesteg på crouton, aromatiq anno 2024, rødbede
Caviar Søllerød Selected, karamelliseret chokolade, ingefær
Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*
Vinmenu:
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Kroens signaturmenu
hvor de to første caviar-retter ikke indgår:
1.550 kr.
*
Vinmenu:
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
***
Menuen serveres til hele bordet.
Køkkenchef Brian Mark Hansen


À la carte
19. november - 27. december 2025
Onsdag-lørdag
Forretter:
Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, jordskokker, kæmpegran - 495 kr.
Jomfruhummer, sprød gris, yuzu, lys soja, kombu, aromatiske urter - 425 kr.
Morkel, luftig hummersauce, fermenteret vanilje, miso, kartoffel - 395 kr.
Kroens Gastro Unika caviar tasting - 1.200 kr.
Hovedretter:
Kongekrabbe, rødbede, hvide ribs, sart røg, skaldyrsbisque - dagspris
Kroens okse, Caviar Søllerød Selected, røget marv, tasmanske peberbær - 595 kr.
Due på crouton, aromatiq anno 2024, rødbede, solbær - 525 kr.
Desserter:
"Sommeren 2025" - Rehydrerede jordbær, basilikum-is, niçoise oliven - 245 kr.
"Yndlings isen" - Solbær i forarbejdning med chokolade, fløde, vanilje - 265 kr.
Karamelliseret chokolade, ingefær, honning, Caviar Søllerød Selected - 345 kr.
Vin- og saftmenuer
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*
Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*
Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*
Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.
Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*
Kroens frokostmenu
Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
Kromenu 2 retter til frokost
595 kr.
Kromenu 3 retter til frokost
695 kr.
*
Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.
Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*
Foruden vores frokostmenu torsdag til lørdag kan man altid bestille vores signaturmenu såvel som retter fra à la carte-menuen.

Søndagsfrokost
Alle søndage undtagen adventssøndage
30/11 - 7/12 - 14/12 - 21/12 2025
Om søndagen serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten.
Vælg mellem 3 eller 4 retter
*
Søndagsfrokost – 3 retter:
Et glas bobler
3-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt
1.175 kr. pr. person
***
Søndagsfrokost – 4 retter:
Et glas bobler
4-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt
1.475 kr. pr. person
***
Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.
Om søndagen er det ikke muligt at bestille
Kroens signaturmenu eller à la carte.
