
Kroens signaturmenu
Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, grønne jordbær
Baerii-Oscietra-caviar, Gillardeau-østers, champagne
*
Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, aromatiske urter
Jomfruhummer, pink grape, hindbær, vermouth
Pighvar, ærter, løvstikke, kartoffel, vallesauce
Morkel, comté, unghane, sort peber, vin jaune
Vagtel, tomat, nye løg, sart røg, aubergine
Røde jordbær, kokos, miso, fermenteret vanilje, figenblad
***

Fundamentet på Søllerød Kro er klassisk fransk. Den bedste kvalitet, det ypperligste håndværk og en legende tilgang til det klassiske køkken er vores grundpiller, og der bliver aldrig gået på kompromis med råvarer eller smag. Derudover har vi ingen dogmer eller begrænsninger, og menuen er i konstant bevægelse.
Vi følger årstiden, naturen omkring kroen og kokkenes inspiration fra hele verden.
Serveringerne udføres med stor præcision, men der er altid plads til humor, kant og overraskelser. Nogle retter vækker gamle minder, mens andre skaber nye.
Velsmag i konstant bevægelse


Søllerød-snacks

Grønne asparges, vagtel, tomat, baba ganoush

Modnet okse,
kaviar og peber

Kaviar,
karamelliseret fløde
og parmesan

Innovation og tradition
