top of page

Tradition, kreativitet og velvære siden 1677

Kroens signaturmenu

Oscietra-caviar, kammusling, peberrod, grønne jordbær

Baerii-Oscietra-caviar, Gillardeau-østers, champagne
*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, aromatiske urter

Jomfruhummer, pink grape, hindbær, vermouth

Pighvar, ærter, løvstikke, kartoffel, vallesauce

Morkel, comté, unghane, sort peber, vin jaune

Vagtel, tomat, nye løg, sart røg, aubergine

Røde jordbær, kokos, miso, fermenteret vanilje, figenblad
***

SøllerødKro_Menu_April250210.jpg

Fundamentet på Søllerød Kro er klassisk fransk.  Den bedste kvalitet, det ypperligste håndværk og en legende tilgang til det klassiske køkken er vores grundpiller, og der bliver aldrig gået på kompromis med råvarer eller smag. Derudover har vi  ingen dogmer eller begrænsninger, og menuen er i konstant bevægelse.

Vi  følger årstiden, naturen omkring kroen og kokkenes inspiration fra hele verden.

Serveringerne udføres med stor præcision, men der er altid plads til humor, kant og overraskelser. Nogle retter vækker gamle minder, mens andre skaber nye.

Velsmag i konstant bevægelse

Søllerød Kro_Menu_Juni25_0644.jpg

Søllerød-snacks

Søllerød Kro_Menu_Juni25_0836.jpg

Grønne asparges, vagtel, tomat, baba ganoush

Modnet okse,
kaviar og peber

SøllerødKro_Menu_April250239.jpg

Kaviar,
karamelliseret fløde
og parmesan

Innovation og tradition

bottom of page