top of page

Tradition, kreativitet og velvære siden 1677

Kroens signaturmenu

Oscietra-caviar, karamelliseret fløde, hasselnødder fra Piemonte, parmesan

Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne

*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, spæde salater

Hummerhale, grønne asparges, røget hummersauce

Pighvar, hvide asparges, asparges-velouté, mandler

Morkel, comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sort peber

Iberico-gris, aromatiske urter, snebævresvamp, bløde løg , egen sky

Citron, kærnemælk, ingefær, Tahitivanilje, Valrhona Ivoire 35%

SøllerødKro_Menu_April250352.jpg

Fundamentet på Søllerød Kro er klassisk fransk.  Den bedste kvalitet, det ypperligste håndværk og en legende tilgang til det klassiske køkken er vores grundpiller, og der bliver aldrig gået på kompromis med råvarer eller smag. Derudover har vi  ingen dogmer eller begrænsninger, og menuen er i konstant bevægelse.

Vi  følger årstiden, naturen omkring kroen og kokkenes inspiration fra hele verden.

Serveringerne udføres med stor præcision, men der er altid plads til humor, kant og overraskelser. Nogle retter vækker gamle minder, mens andre skaber nye.

Velsmag i konstant bevægelse

SøllerødKro_Menu_April250210.jpg

Søllerød-snacks

SøllerødKro_Menu_April250375.jpg

Iberico-gris, aromatiske urter og bløde løg 

Modnet okse,
kaviar og peber

SøllerødKro_Menu_April250239.jpg

Kaviar,
karamelliseret fløde
og parmesan

Innovation og tradition

bottom of page