
Kroens signaturmenu
Oscietra-caviar, karamelliseret fløde, hasselnødder fra Piemonte, parmesan
Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne
*
Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, spæde salater
Hummerhale, grønne asparges, røget hummersauce
Pighvar, hvide asparges, asparges-velouté, mandler
Morkel, comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sort peber
Iberico-gris, aromatiske urter, snebævresvamp, bløde løg , egen sky
Citron, kærnemælk, ingefær, Tahitivanilje, Valrhona Ivoire 35%

Fundamentet på Søllerød Kro er klassisk fransk. Den bedste kvalitet, det ypperligste håndværk og en legende tilgang til det klassiske køkken er vores grundpiller, og der bliver aldrig gået på kompromis med råvarer eller smag. Derudover har vi ingen dogmer eller begrænsninger, og menuen er i konstant bevægelse.
Vi følger årstiden, naturen omkring kroen og kokkenes inspiration fra hele verden.
Serveringerne udføres med stor præcision, men der er altid plads til humor, kant og overraskelser. Nogle retter vækker gamle minder, mens andre skaber nye.
Velsmag i konstant bevægelse


Søllerød-snacks

Iberico-gris, aromatiske urter og bløde løg

Modnet okse,
kaviar og peber

Kaviar,
karamelliseret fløde
og parmesan

Innovation og tradition
