Eksempel på menu og vine – Oktober 2019
til inspiration

 

En aften i Kroens favn

1 gl. André Clouet, Brut – Blanc de Noirs, Grand Cru Bouzy, Champagne
med stående snacks
***
Eksempel på 6-retters menu:
Kammusling, grønne oliven, citronconfit, mandler og røget smør
Helleflynder, hvid soya, saltede pistacienødder, yuzu og tagetes
Sorthummer, kalvebrissel, tørret karljohan og grillet tomat
Glaseret sommertrøffel, æggeblomme, Gammel Knas og sauce aromatiq anno 2018
Hårvildt, grillet blomme, bitre salater, roser og aromatisk peber
Æbler, creme fraiche, pecannødder, timia og karamel

*
Eksempel på vinmenu – 1 glas pr. ret:
2017 Pouilly-Fumé ”Terres Blanches”, Pascal Jolivet, Loire
2015 Chablis 1. Cru “Fourchaume”, Le Domaine Henri, Bourgogne
2014 Meursault “Clos du Cromin”, Domaine Caillot, Bourgogne
2013 Gevrey Chambertin, Faiveley, Borugogne
2013 Brunello di Montalcino, Il Poggione, Toscana
2017 Carmes de Rieussec, Sauternes, Bordeaux

*
Mineralvand
*
Blomsterdekorationer
*
Kaffe med petit fours
samt en Cognac X.O./Calvados
***

Pris pr. person – Kr. 2.400

Menu og vine oplyses ca. 14 dage før

Vi gør opmærksom på, at ovenstående menu og vine er fra selskab afholdt på Kroen i oktober 2019, og kun oplyst til inspiration. 
Ved bestilling af “En aften i Kroens favn” fremsendes særskilt menu & vinforslag for det aktuelle selskab baseret på sæson og udvalg.