Eksempel på menu og vine – Juni 2019
til inspiration

 

En aften i Kroens favn

1 gl. André Clouet Brut, Grand Cru “Bouzy”, Champagne
med stående snacks
***
Eksempel på 6-retters menu:
Kammusling, luftig peberrod, persille og strandens urter
Helleflynder, fennikel, dild og blåmuslinger
Jomfruhummer, kæmpe gran, nye kartofler og sprød gris
Kalv, morkel, spæd kål og sauce aromatiq
Udvalg af oste
Søllerød en surprise – mandel, vanilje, bær sorbet og brændt marengs
*
Eksempel på vinmenu – 1 glas pr. ret:
2017 Sancerre ”Les Amoureuses”, Francois Crochet, Loire
2015 Chablis 1. Cru “Fourchaume”, Le Domaine d’Henri, Bourgogne
2014 Meursault “Clos du Cromin”, Domaine Caillot, Bourgogne
2014 Gevrey Chambertin, Domaine Faiveley, Bourgogne
2010 Barolo “Canubbi” Giacomo Fenocchio, Piemonte
2017 Beerenauslese, Winzerkeller Andau, Burgenland
*
Mineralvand
*
Blomsterdekorationer
*
Kaffe med petit fours
samt en Cognac X.O./Calvados
***

Pris pr. person – Kr. 2.400

Menu og vine oplyses ca. 14 dage før

Vi gør opmærksom på, at ovenstående menu og vine er fra selskab afholdt på Kroen i juni 2019, og kun oplyst til inspiration. 
Ved bestilling af “En aften i Kroens favn” fremsendes særskilt menu og vinforslag for det aktuelle selskab baseret på sæson og udvalg.