1. og 2. juledag

Tirsdag den 25. december og
o
nsdag den 26. december 2019

Vores altid populære julebuffet tilbydes
på hele Kroen 1. og 2. juledag til frokost.

Julebuffet 2019

Gammeldaws modnet sild og smilende æg
Søllerøds julesild med varme krydderier
Stegte sild i aromatisk lage med bløde løg
Gravad laks med krondild, brun farin og endive
Paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Håndpillede rejer med dild og mayonnaise
Æbleflæsk med timian
Hønsesalat med bacon og svampe
Sylte på kalvebryst & svinenakke med rødbeder og grov sennep
Leverpostej med bacon og champignon
Blodpølse med sirup og kanel
Medister med karamelliserede bløde løg
Ribbensteg med sønderjysk hvidkål
Confiteret andelår med svesker og rødkål
Udvalg af oste med dansk honning og knas
Ris à l’amande med kirsebærsauce
Kroens julebag

650 kr. pr. person

Vi byder velkommen mellem kl. 12.00 – 13.30 og lukker kl. 17.00.
Antal personer: Ingen minimumsgrænse.

Vi gør opmærksom på, at der ikke serveres à la carte eller andre menuer
til frokost 1. og 2. juledag i restauranten.

***

I december tilbydes julebuffet også i eget separat selskabslokale,
Søllerød Salen eller Gårdstuen ved min. 20 personer.

Kontakt os på telefon 45 80 25 05 eller
mail@soelleroed-kro.dk for reservation.