1. & 2. juledag

Tirsdag den 25. december &
o
nsdag den 26. december 2019

Vores altid populære julebuffet tilbydes
på hele Kroen 1. & 2. juledag til frokost.

Julebuffet 2019

Gammeldaws modnet sild & smilende æg
Søllerøds julesild med varme krydderier
Stegte sild i aromatisk lage med bløde løg
Gravad laks med krondild, brun farin & endive
Paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Håndpillede rejer med dild & mayonnaise
Æbleflæsk med timian
Hønsesalat med bacon & svampe
Sylte på kalvebryst & svinenakke med rødbeder & grov sennep
Leverpostej med bacon & champignon
Blodpølse med sirup & kanel
Medister med karamelliserede bløde løg
Ribbensteg med sønderjysk hvidkål
Confiteret andelår med svesker & rødkål
Udvalg af oste med dansk honning & knas
Ris à l’amande med kirsebærsauce
Kroens julebag

Kr. 650,- pr. person

Vi byder velkommen mellem kl. 12.00 – 13.30 og lukker kl. 17.00.
Antal personer: Ingen minimumsgrænse.

Vi gør opmærksom på, at der ikke serveres à la carte eller andre menuer
til frokost 1. & 2. juledag i restauranten.

***

I december tilbydes julebuffet også i eget separat selskabslokale,
Søllerød Salen eller Gårdstuen ved min. 20 personer.

Kontakt os på telefon 45 80 25 05 eller
mail@soelleroed-kro.dk for reservation.