Om Kroen

Søllerød-sjælen

Selv om vores hjerter banker for gastronomien, handler et besøg på Søllerød Kro om meget mere end maden alene. Et besøg på Søllerød Kro sætter den travle hverdag på pause eller danner rammen om en mærkedag, der skal markeres på ekstra særlig vis.

Et steds ånd og sjæl sidder langt fra udelukkende i murstenene og møblerne. Den bæres og styrkes af de mennesker, der er med til at forme den. Det gælder i særlig høj grad på Søllerød Kro, hvor hver enkelt medarbejder på tværs af de forskellige funktioner sætter en ære i at sikre, at man som gæst hos os føler sig i de bedste hænder. Vi værner om de klassiske dyder, uden at det på noget tidspunkt bliver stift. God mad og drikke handler om at hygge sig og føle sig godt tilpas, og netop det ser ”søllerødderne” som deres vigtigste opgave at sikre, fra gæsten reserverer sit bord, til det er tid til at sige farvel og – forhåbentlig – på gensyn.

Læs mere om restaurantchef Jan Restorff og køkkenchef Brian Mark Hansen

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter