logo

Mere

Søllerød Kros Vinkort

Vort vinkort bliver ofte omtalt som NORDENS BEDSTE. Dette vil vi ikke selv afgøre, men stoltheden over, at have modtaget prisen ”DANMARK BEDSTE VINKORT” af ”Den Danske Spiseguide” ni gange, er stor.

Vinkortet er meget omfattende med vine fra mange nationer, områder etc. – ikke mindre end ca. 1.600 forskellige vine, så derfor har vi valgt at give Dem mulighed for at læse vort vinkort her på hjemmesiden.

Når man arbejder med vin og mad, får man ofte nogle favoritter, det være sig landet, området, druen eller producenten. For os er det vigtigste, at vinen passer til maden, derfor har vi flere sommelierer i vor tjenerstab til at håndtere denne vigtige del af et besøg på Søllerød Kro.

Vore vinleverandører, som tæller omkring 30, bidrager til, at vi altid ved, hvornår en ny årgang kommer til landet, og om der er interessante og spændende nyheder at tilbyde vore gæster.

Kroens sommelier, Henrik Knudsen og undertegnede vurderer efter flere vinsmagninger og -rejser, om en vin er en ”Søllerød-vin” og dermed gør sig fortjent til at komme på vinkortet.

Jan Restorff

Se alle vore vine: