logo

Mere

Vinterselskab

Selskabsarrangement – Kr. 995,- pr. person inkl.:
Velkomstdrink, 4-retters menu med vine 1, isvand, kaffe & Kroens blomster.


4. januar – 25. marts 2018

Velkomst

Vælg mellem:
1 gl. tør hvidvin med mûre,
1 gl. mousserende vin med hyldeblomst
1 gl. Cava
1 gl. Cremant de Bourgogne
eller 1 gl. husets champagne (tillæg kr. 50,-)

4 retters menu

Tempereret torsk med muslingeklorofyl, persille og porre
Confiterede jordskokker med svampe, knas og Aromatiq
Stegt og braiseret kalv med hø-bagt selleri, kål og valnødder
Ymer fromage med æble, karamel og hasselnødder

Vine 1

2016 Sauvignon Blanc – La Galope, Domaine de I’Herré, Côtes du Gascogne
2016 Sauvignon Blanc – La Galope, Domaine de I’Herré, Côtes du Gascogne
2014 Epico Tempranillo, Dominio de Eguren, Vino de la Castilla
2014 Château du Mont, Sainte-Croix-du-Monts, Bordeaux

Pris:

Kr. 995,- pr. person inkl. velkomstdrink, 4-retters menu med vine 1, isvand & kaffe.
Minimum 20 personer i Søllerød Salen eller Gårdstuen.

Mulighed for tilkøb til ovenstående

Blomster efter eget valg – leje – Kr. 30,- pr. person
Avec – Kr. 70,-  pr. person
Mineralvand – Kr. 70,- pr. liter
Vine 2 – Kr. 150,- pr. person i tillæg
Vine 3 – Kr. 300,- pr. person i tillæg


Vine  

Vine 1 (Inkl.)

Dette er en vinmenu à la husets vine bestående af:
1 hvidvin, 1 rødvin og 1 dessertvin.

2016 Sauvignon Blanc – La Galope, Domaine de I’Herré, Côtes du Gascogne
2016 Sauvignon Blanc – La Galope, Domaine de I’Herré, Côtes du Gascogne
2014 Epico Tempranillo, Dominio de Eguren, Vino de la Castilla
2014 Château du Mont, Sainte-Croix-du-Monts, Bordeaux

Vine 2 (tillæg kr. 250,-)

Her går vi et trin op i niveau og tilbyder:
2 forskellige hvidvine, 1 rødvin og 1 dessertvin til 4-retters menuen

2016 Riesling Trocken, Fritz Haag, Mosel-Saar-Ruwer
2014 Montagny 1. Cru, J.M. Boillot, Bourgogne
2014 Château Barrail du Blanc, Grand Cru, Saint Emilion, Bordeaux
2014 Château du Mont, Sainte-Croix-du-Monts, Bordeaux

Vine 3 (tillæg kr. 500,-)

Vine som alle vinelskere vil være stolte af at servere:
2 forskellige hvidvine, 1 rødvin og 1 dessertvin til 4-retters menuen

2013 Riesling “Cuvée M”, Trimbach, Alsace
2011 Meursault ”Clos du Cromin”, Domaine Caillot, Bourgogne
2014 Pavillon de Léoville Poyferre, Saint Julien, Bordeaux
2011 Castelnau de Suduiraut, Sauternes, Bordeaux

 

Alle ovenstående vinforslag serveres ad libitum.


Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1600 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

 

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.