logo

Mere

Frokost 23.02 – 26.03.2017


Torsdag den 23. februar – søndag den 26. marts 2017


Frokost menuer

tilhørende vinmenuer findes nederst på siden

Kro menu

2 retter til frokost – Kr. 395,-
3 retter til frokost – Kr. 495,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Søllerød inspiration

Musling, kartoffel, tang & røget torskerogn
***
Helleflynder, yuzu, brunet smør, pomelo & jordskokker
Knoldselleri, vandspinat, kyllingeskind, artiskok & cremet hø-ost
Kalvebrissel, hestebønner, ramsløg & fermenteret hvidløg
***
Iberisk gris, blomsterkål, valnødder, gran & æble
***
Pistacie i forarbejdning med timian & biodynamisk hø-mælk
***

4 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 675,-
6 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 875,-

***

*

Søllerød signatur

Søllerød caviar ”en surprise”
***
Oscietra Unika – Gillardeau østers – Vermouth
***
Jomfruhummer – Sprød gris – Hengemte svampe
***
Trøffel – Jordskokker – Hasselnød
***
Pighvar – Ramsløg – Bitre salater
***
Det bedste fra anden – Røget whisky – Knoldselleri
***
Due – Roscoff – Morkel
***
Original beans – Valnød – Arabica
***

Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

*


Frokost à la carte

Forretter

Søllerød caviar ”en surprise” – Kr. 425,-
Oscietra Unika, gillardeau østers & vermouth – Kr. 550,-
Helleflynder, yuzu, brunet smør, pomelo & jordskokker – Kr. 325,-
Jomfruhummer, sprød gris, judasøre & fermenteret svampeskum – Kr. 425,-
Det bedste fra anden, røget whiskysauce, knoldselleri & hengemte svampe – Kr. 375,-

*

Hovedretter

Pighvar, stuvet salat, ramsløg, perlespelt & rødvin – Kr. 495,-
Kalvebrissel, hestebønner, fermenteret hvidløg & løgbouillon – Kr. 425,-
Due i croûton, Roscoff løg, farseret morkel & morkel sky – Kr. 545,-
Oksemørbrad, Tuber melanosporum, det bedste fra anden & butterdej – Kr. 595,-

*

Oste

Udvalg af europæiske oste – Kr. 185,-
Tuber melanosporum, lun taleggio, olivenolie & knas – dagspris

*

Desserter

Kroens is & sorbet med dehydreret chokolade – Kr. 160,-
Mango i forarbejdning med yuzu & sødmælks yoghurt – Kr. 165,-
Kokos parfumeret med passion & vanilje – Kr. 165,-
Pastinak som is med aroma af kamille & sensommerens honning – Kr. 160,-
Pistacie i forarbejdning med timian & biodynamisk hø-mælk – Kr. 165,-
Kroens chokoladedessert med original beans & arabica – Kr. 165,-
Gourmandise desserter* – Kr. 355,-
*køkkenchefens udvalg af desserter

***


Vinmenuer:

Vi sender gerne et vinmenuforslag, et glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt.

Vinmenu til Søllerød signatur:

Vinmenu niveau – Kr. 1.300,-
Vinmenu signatur – Kr. 1.795,-

Vinmenu til Søllerød inspiration menu – frokost:

Vinmenu 4 retter – Kr. 675,-
Vinmenu 6 retter – Kr. 875,-

Vinmenu til Kro menu – frokost:

Vinmenu 2 retter – Kr. 395,-
Vinmenu 3 retter – Kr. 495,-

Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1500 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.