logo

Mere

Frokost 29.03 – 30.04.2017


Onsdag den 29. marts – søndag den 30. april 2017


Frokost menuer

tilhørende vinmenuer findes nederst på siden

Kro menu

2 retter til frokost – Kr. 395,-
3 retter til frokost – Kr. 495,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Søllerød inspiration

Kammusling, kartoffel, hjertemusling, røget rogn & tørret tang
***
Torsk, blomkål, yuzu, hasselnødder fra Piemonte & sprød gris
Knoldselleri, vandspinat, kyllingeskind, artiskok & cremet hø-ost
Kalvebrissel, hestebønner, ramsløg, aromatisk peber & sorte hvidløg
***
Vibygård lam, grillet aubergine, grønne oliven & bitre salater
***
Citron i forarbejdning med dild, hvid chokolade & yoghurt
***

4 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 675,-
6 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 875,-

***

*

Søllerød signatur

Oscietra Unika ”en surprise”
***
Gillardeau østers – Caviar Søllerød Selected – Vermouth
***
Kammusling – Peberrod – Sart røg
***
Jomfruhummer – Sprød gris – Judasøre
***
Slethvar – Ramsløg – Bitre salater
***
Det bedste fra anden – Røget whisky – Knoldselleri
***
Perlehøne – Morkler – Salatløg
***
Grønne æbler – Rosmarin – Blegselleri
***

Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

*


Frokost à la carte

Forretter

Oscietra Unika ”en surprise” – Kr. 450,-
Gillardeau østers, Caviar Søllerød Selected & vermouth – Kr. 550,-
Jomfruhummer, kejserhat, judasøre & fermenteret svampeskum – Kr. 425,-
Torsk, yuzu, karamelliseret blomkål & sprød gris – Kr. 325,-
Det bedste fra anden, røget whiskysauce, knoldselleri & hengemte svampe – Kr. 375,-

*

Hovedretter

Slethvar, stuvet salat, ramsløg, perlespelt & rødvin – Kr. 475,-
Kalvebrissel, hestebønner, sort hvidløg & løgbouillon – Kr. 450,-
Perlehøne, farseret morkel, grillet løg & Aromatiq 2016– Kr. 495,-
Spæd kalv, grillet aubergine, grønne oliven & bitre salater – Kr. 475,-

*

Oste

Udvalg af europæiske oste – Kr. 185,-
Tête de Moine, røgede valnødder & soltørrede morkler – Kr. 225,-

*

Desserter

Kroens is & sorbet med gode råd – Kr. 165,-
Mango parfumeret med yuzu, thai basilikum & yuzu sorbet – Kr. 170,-
Grønne æbler med rosmarin, blegselleri & yoghurt sorbet – Kr. 165,-
Citron i forarbejdning med dild & hvid chokolade – Kr. 170,-
Pistaciekage med timianfløde & biodynamisk hø-mælk – Kr. 170,-
Kroens chokoladedessert med original beans & arabica – Kr. 180,-
Gourmandise desserter* – Kr. 355,-
*køkkenchefens udvalg af desserter

***


Vinmenuer:

Vi sender gerne et vinmenuforslag, et glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt.

Vinmenu til Søllerød signatur:

Vinmenu niveau – Kr. 1.300,-
Vinmenu signatur – Kr. 1.795,-

Vinmenu til Søllerød inspiration menu – frokost:

Vinmenu 4 retter – Kr. 675,-
Vinmenu 6 retter – Kr. 875,-

Vinmenu til Kro menu – frokost:

Vinmenu 2 retter – Kr. 395,-
Vinmenu 3 retter – Kr. 495,-

Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1600 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.