logo

Mere

 

 

 

Frokost 03.05 – 04.06.2017


Onsdag den 3. maj – søndag den 4. juni 2017


Frokost menuer

tilhørende vinmenuer findes nederst på siden

Kro menu

2 retter til frokost – Kr. 395,-
3 retter til frokost – Kr. 495,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Søllerød inspiration

Kammusling, luftig peberrod, persille & skovens urter
***
Rødtunge, sart røg, tørret tang & brændt salat
Torsk, blomkål, yuzu, hasselnødder fra Piemonte & sprød gris
Asparges, morkler, nye løg, kyllingehjerter & svampesaft
***
Vibygård lam, grillet aubergine, grønne oliven & radicchio
***
Rabarber, rødbede, vanilje & skovmærke
***

4 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 675,-
6 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 875,-

***

*

Søllerød signatur

Oscietra Unika ”en surprise”
***
Gillardeau østers – Caviar Søllerød Selected – Vermouth
***
Kammusling – Ingefær – Grønne asparges
***
Jomfruhummer – Sprød gris – Judasøre
***
Havtaske – Ramsløg – Sort hvidløg
***
Det bedste fra anden – Røget whisky – Borettane løg
***
Perlehøne – Sort trompethat – Hvide asparges
***
Mango – Yuzu – Thai basilikum
***
Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

*

Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Frokost à la carte

Forretter

Oscietra Unika ”en surprise” – Kr. 450,-
Gillardeau østers, Caviar Søllerød Selected & vermouth – Kr. 550,-
Grønne asparges, kammusling, ingefær & yuzu – Kr. 375,-
Jomfruhummer, sprød gris, judasøre & hengemte svampe – Kr. 425,-
Det bedste fra anden, røget whiskysauce, karamelliseret borettane løg & malt – Kr. 375,-

Hovedretter

Sort hummer, Vin Jaune, morkler & nye løg – Dagspris
Havtaske, stuvet salat, ramsløg, perlespelt & rødvin – Kr. 475,-
Perlehøne, sort trompethat, hvid asparges & Aromatiq anno 2016– Kr. 495,-
Spæd kalv, grønne asparges, sort hvidløg, spinat & aromatisk peber – Kr. 495,-

Oste

Udvalg af europæiske oste – Kr. 185,-

Desserter

Kroens is & sorbet med gode råd – Kr. 165,-
Citron i forarbejdning med dild & hvid chokolade – Kr. 170,-
Rabarber med rødbede, vanilje & skovmærke sorbet – Kr. 165,-
Mango parfumeret med yuzu, thai basilikum & yuzu sorbet – Kr. 170,-
Luftig litchi, netmeloner, hyldeblomst-eddike & kvædevin – Kr. 165,-
Kroens chokoladedessert – lys chokolade med valnød & ruccola – Kr. 175,-
Gourmandise desserter* – Kr. 365,-
*køkkenchefens udvalg af desserter

***
Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Vinmenuer:

Vi sender gerne et vinmenuforslag, et glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt.

Vinmenu til Søllerød signatur:

Vinmenu niveau – Kr. 1.300,-
Vinmenu signatur – Kr. 1.795,-

Vinmenu til Søllerød inspiration menu – frokost:

Vinmenu 4 retter – Kr. 675,-
Vinmenu 6 retter – Kr. 875,-

Vinmenu til Kro menu – frokost:

Vinmenu 2 retter – Kr. 395,-
Vinmenu 3 retter – Kr. 495,-

Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1600 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.