Frokost
Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.
4. april – 23. juni 2024
Forretter
Gastro Unika-Caviar “en surprise”
695 kr.
Blæksprutte, hvide asparges, lys soja, kombu, brunet smør
450 kr
Kammusling, artiskok, sauce nage, mandelolie, löjrom
475 kr.
Grønne asparges, syltede trøfler, bitre salater, creme på Guldklimp
395 kr.
Hovedretter
Hummer, spinat, røget hummersauce, sprød gris
Dagspris
Pighvar, trøffel, grønne asparges, Guldklimp, kartoffel
675 kr.
Lam, artiskok, baba ganoush, sauce blanquette
495 kr.
Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
695 kr.
Ost og dessert
Kroens udvalg af europæiske oste
345 kr.
Æble, ingefær, caviar, honning, Karl Johan
395 kr.
Rabarber, ribs, tonkabønner, ruby-chokolade
345 kr.
Citrusfrugter i forarbejdning med kokos, dild og marengs
325 kr.
4. april – 23. juni 2024
Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, parmesan
Hummer, citrus, selleri, østersblade, æbler, agurk
Blæksprutte, hvide asparges, lys soja, kombu, brunet smør
Jomfruhummer, sauce nage, sprød gris, löjrom, kinakål
Grønne asparges, vermouth, roser, sanchopeber
Trøffel, kartoffel, Vin Jaune, Comté
Pighvar, ramsløg, snegle, kammusling
Lam, artiskok, baba ganoush, sauce blanquette
Rabarber, ribs, tonkabønner, ruby-chokolade
2.200 kr.
Menuen serveres til hele bordet
*
Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt
Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.950 kr.
Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
3.000 kr.
*
4. april – 23. juni 2024
Blæksprutte, hvide asparges, lys soja, kombu, brunet smør
Jomfruhummer, sauce nage, sprød gris, löjrom, kinakål
Grønne asparges, vermouth, roser, sanchopeber
Trøffel, kartoffel, Vin Jaune, Comté
Pighvar, ramsløg, snegle, kammusling
Lam, artiskok, baba ganoush, sauce blanquette
Rabarber, ribs, tonkabønner, ruby-chokolade
1.550 kr.
Menuen serveres til hele bordet
*
Vinmenuer:
1 glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt
Vinmenu Normale til Kroens signaturmenu:
1.550 kr.
Vinmenu Prestige til Kroens signaturmenu:
2.500 kr.
*
4. april – 23. juni 2024
Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.
Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*
Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.
Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*
4. april – 23. juni 2024
Om søndagen er det familiedag på Søllerød Kro
Her serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten:
Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt
1.075 kr. pr. person
***
Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
Vi tilbyder bl.a. forskellige typer Gastrosafter fra Rebæl,
som vi kombinerer til menuen efter behov.
Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus samt diverse sodavand.