logo

Mere

Frokost 07.06 – 09.07.2017


Onsdag den 7. juni – søndag den 9. juli 2017


Frokost menuer

tilhørende vinmenuer findes nederst på siden

Kro menu

2 retter til frokost – Kr. 395,-
3 retter til frokost – Kr. 495,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Søllerød inspiration

Jomfruhummer, mandel, vild fennikel & cremet salat
***
Rødtunge, hestebønner, aromatisk gul karry & muslinger
Syltet torsk, artiskok, Nicoise oliven & brændt citron
Grønne asparges, spinat, letrøgede kyllingehjerter & svampe
***
Kalv, bitre salater, grillet aubergine & aromatisk peber
***
Jordbær i forarbejdning med hyldeblomst & brændt marengs
***

4 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 675,-
6 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 875,-

***

*

Søllerød signatur

Oscietra Unika ”en surprise”
***
Gillardeau østers – Caviar Søllerød Selected – Vermouth
***
Kammusling – Ingefær – Grønne asparges
***
Sort hummer – Rød karry – Thai basilikum
***
Det bedste fra anden au torchon – Kumquat – Kakao
***
Pighvar – Ramsløg – Sort hvidløg
***
Sommerbuk – Trøffel – Aromatisk peber
***
Kirsebær – Skovmærke – Mandel
***
Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

*

Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Frokost à la carte

Forretter

Oscietra Unika ”en surprise” – Kr. 450,-
Gillardeau østers, Caviar Søllerød Selected & vermouth – Kr. 550,-
Grønne asparges, kammusling, ingefær & yuzu – Kr. 375,-
Torsk, Nicoise oliven, grillet okse-hjerte tomat & brændt citron – Kr. 295,-
Det bedste fra anden au torchon, hengemt kumquat & kakao brioche – Kr. 325,-

Hovedretter

Sort hummer, rød karry, grillet løg & Thai basilikum – Dagspris
Pighvar, 2-delt asparges, hvid blanquette, mandel & grønne oliven – Kr. 525,-
Spæd kalv, grønne asparges, sort hvidløg, spinat & aromatisk peber – Kr. 495,-
Sommerbuk, trøffel, stegt sommerkål & sart røg – Kr. 575,-

Oste

Udvalg af europæiske oste – Kr. 185,-

Desserter

Kroens is & sorbet med gode råd – Kr. 165,-
Jordbær i forarbejdning med hyldeblomst & brændt marengs – Kr. 170,-
Rabarber med rødbede, vanilje & tonkabønne – Kr. 165,-
Luftig litchi, netmeloner, hyldeblomst-eddike & kvædevin – Kr. 165,-
Kirsebær parfumeret med skovmærke & mandel – Kr. 175,-
Kroens chokoladedessert – lys chokolade med valnød & ruccola – Kr. 175,-
Gourmandise desserter* – Kr. 365,-
*køkkenchefens udvalg af desserter

***
Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Vinmenuer:

Vi sender gerne et vinmenuforslag, et glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt.

Vinmenu til Søllerød signatur:

Vinmenu niveau – Kr. 1.300,-
Vinmenu signatur – Kr. 1.795,-

Vinmenu til Søllerød inspiration menu – frokost:

Vinmenu 4 retter – Kr. 675,-
Vinmenu 6 retter – Kr. 875,-

Vinmenu til Kro menu – frokost:

Vinmenu 2 retter – Kr. 395,-
Vinmenu 3 retter – Kr. 495,-

Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1600 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.