logo

Mere

Frokost 03.08 – 27.08.2017


Torsdag den 3. august – søndag den 27. august 2017


Frokost menuer

tilhørende vinmenuer findes nederst på siden

Kro menu

2 retter til frokost – Kr. 395,-
3 retter til frokost – Kr. 495,-

Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

*

Søllerød inspiration

Grillet blæksprutte, Thai basilikum & saft på tomat og fennikel
***
Rødtunge, Nicoise oliven, brændt citron & salvie
Letrøget æggeblomme, hengemte asparges, tørret hjerte & asparges consommé
Brissel, majs, kantareller & sauce på rødvinseddike og majs
***
Iberisk gris, artiskok, røgede valnødder & skummende gran
***
Grape i forarbejdning med hyldeblomst, kærnemælk & pære
***

4 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 675,-
6 retter fra ovenstående menu til frokost – Kr. 875,-

***

*

Søllerød signatur

Oscietra Unika ”en surprise”
***
Jomfruhummer – Caviar Søllerød Selected – Romainesalat
***
Kammusling – Hengemte asparges – Yuzu
***
Sort hummer – Rød karry – Thai basilikum
***
Det bedste fra anden – Kumquat – Kakao
***
Pighvar – Ramsløg – Sort hvidløg
***
Canette – Morkel – Sart røg
***
Vanilje – Solbær – Original beans
***
Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

*

Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Frokost à la carte

Forretter

Oscietra Unika ”en surprise” – Kr. 450,-
Jomfruhummer, Caviar Søllerød Selected & romainesalat – Kr. 450,-
Kammusling, sprød gris, hengemte asparges & yuzu beurre blanc – Kr. 375,-
Rødtunge, Nicoise oliven, grillet okse-hjerte tomat & brændt citron – Kr. 295,-
Det bedste fra anden au torchon, blomme, kumquat & kakao brioche – Kr. 325,-

Hovedretter

Sort hummer, rød karry, grillet løg & Thai basilikum – Dagspris
Pighvar, hvid blanquette, mandel & grønne oliven – Kr. 525,-
Iberico gris, artiskokker, gran & røgede valnødder – Kr. 450,-
Canette i crouton, morkler, sensommerens kål & asparges consommé – Kr. 495,-

Oste

Udvalg af europæiske oste – Kr. 185,-

Desserter

Kroens is & sorbet med gode råd – Kr. 165,-
Grape i forarbejdning med hyldeblomst, kærnemælk & pære – Kr. 170,-
Rødgrød med vaniljeis, syre & lun vaffel – Kr. 175,-
Mørkebær parfumeret med skovmærke & røgede mandler – Kr. 175,-
“Kæmpe Eskimo” Cru Udzungwa Tanzania 70% med solbær & parfait – Kr. 175,-
Kroens chokoladedessert – lys chokolade med valnød & ruccola – Kr. 180,-
Gourmandise desserter* – Kr. 365,-
*køkkenchefens udvalg af desserter

***
Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet.
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Vinmenuer:

Vi sender gerne et vinmenuforslag, et glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt.

Vinmenu til Søllerød signatur:

Vinmenu niveau – Kr. 1.300,-
Vinmenu signatur – Kr. 1.795,-

Vinmenu til Søllerød inspiration menu – frokost:

Vinmenu 4 retter – Kr. 675,-
Vinmenu 6 retter – Kr. 875,-

Vinmenu til Kro menu – frokost:

Vinmenu 2 retter – Kr. 395,-
Vinmenu 3 retter – Kr. 495,-

Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1600 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.