logo

Mere

Brian Mark Hansen

BMH


Brian Mark Hansen har været ansat på Kroen som Køkkenchef siden den 1. oktober 2013.

Han har været ansat på Ruths Hotel i Skagen, Kong Hans Kælder,  som souschef på Søllerød Kro i perioden 2007 til 2011 og derefter som køkkenchef på Christiansholm Slot.

Brian har deltaget i flere kokkekonkurrencer og bl.a. udmærket sig med to 2. placeringer i hhv. “Årets Kok 2010” og “Bocuse d´Or Danmark 2013”. I 2012 vandt han “Årets Vildtret”, og i 2014 modtog han “Årets Hummerklo” ved Læsø Jomfruhummerfestival. Senest Brian har Brian vundet “Årets ret med Gris” i 2016.

Brian har desuden formået at fastholde Kroens Stjerne i Michelin Guiden, mens han har været køkkenchef – i 2017 for 11. år i træk.


Læs på AOK – I køkkenet med Søllerød Kros nye førstemand