logo

Mere

Anmeldelser & Priser


2017

White Guide Nordic 2017-18
Nr. 5 på The Top 30 Nordic list – “Global Masters Level” med 94 point
Nr. 2 i Danmark – “International Mesterklasse” med 94 point
Juni 2017

*

66 Best Restaurants Nordic Countries 2017
Søllerød Kro  – nr. 12 blandt de bedste restauranter i norden
Maj 2017

*

OAD Top 100+ European Classical & Heritage Restaurants 2017
Søllerød Kro – nr. 27 i Europa over bedste klassiske restauranter
Se listen her
Marts 2017

*

1 stjerne i Michelin Guiden
(11. år i træk)
Februar 2017

*


2016

Vinder af Årets ret med Gris 2016
Køkkenchef Brian Mark Hansen med team
Oktober 2016

*

White Guide Nordic 2017
Nr. 11 på Top 30 listen – “Global Master Level” med 91 point
Oktober 2016

*

Den danske Spiseguide 2016
Årets dessert
Oktober 2016

*

Den Danske Spiseguide 2016
EEE: Europa Exclusive Elite
Oktober 2016

*

Vinder af Den Gyldne Jomfruhummerklo 2016 på Læsø
Simon Thrane – assisterende køkkenchef på Søllerød Kro
August 2016

*

World´s Best Wine List 2016
Søllerød Kro – 3 stjerne for anerkendelse af vores vinkort
Juni 2016

*

TripAdvisor
2016 Certificate of Excellence – Superior Service
Maj 2016

*

White Guide Danmark 2016
Nr. 7 i Danmark – “International Mesterklasse” med 91 point
Læs mere her
Maj 2016

*

White Guide Danmark 2016
Årets Serviceoplevelse
Læs mere her
Maj 2016

*

66 Best Restaurants Nordic Countries 2016
Søllerød Kro – nr. 13 i Norden
Maj 2016

*

OAD Top 100 Classical & Heritage Restaurants 2016
Søllerød Kro – nr. 17 i verden over bedste klassiske restauranter
Læs mere her
April 2016

*

1 stjerne i Michelin Guiden
(10. år i træk)
Februar 2016

*


2015

White Guide Nordic 2016
Nr. 12 på Top 30 listen – “Global Master Level” med 91 point
November 2015

*

Den Danske Spiseguide 2015
Årenes særpris
Læs mere her
Uddelt i Oktober 2015

*

Den Danske Spiseguide 2015
EEE: Europa Exclusive Elite
Oktober 2015

*

1 stjerne i Michelin Guiden
(9. år i træk)
Februar 2015

*

White Guide Danmark 2015
Nr. 4 i Danmark – “International Mesterklasse” med 91 point
Læs mere her
Marts 2015

*

White Guide Danmark 2015
Årets vinkort
Læs mere her
Marts 2015

*

OAD Top 100+ European Restaurants 2015
Søllerød Kro – nr. 83 blandt Europas bedste restauranter
Læs mere her
Maj 2015

*

66 Best Restaurants Nordic Countries 2015
Søllerød Kro – nr. 13 i Norden
Maj 2015

*


2014

1 stjerne i Michelin Guiden
(8. år i træk)

*

Den Danske Spiseguide 2015
EEE: Europa Exclusive Elite
Oktober 2014

*

OAD Top 100 European Restaurants 2014
Søllerød Kro – nr. 46 blandt Europas bedste restauranter
Læs mere her
Juni 2014

*

66 Best Restaurants Nordic Countries 2014
Søllerød Kro – nr. 7 i Norden

*

White Guide Danmark 2014
“International Mesterklasse” med 90 point
Læs mere her

*

Danmarks bedste spisesteder 2014-2015
3 stjerner

*

Politiken i Byen
hjerter

“Brian Mark Hansen er ny mand i spidsen for Søllerød Kro. Og han løfter den tunge arv med lethed og overrumplende elegance.”

Læs anmeldelsen her
11. april 2014

*

Smag & Behag
6-stjerner

Søllerød Kro har fået en flot anmeldelse med 6 stjerner i seneste april/maj udgave af magasinet “Smag & Behag”

“Søllerød Kro kan noget ganske særligt, når det kommer til forkælelse og velvære. Den nye køkkenchef Brian Mark Hansen formår med personlig stil at løfte arven efter forgængerne; der havde tilkæmpet sig den første Michelinstjerne uden for København. Og Jan Restorff? Ja, han er stadig verdens bedste vært.”

Se mere på Smag & Behags hjemmeside her
april 2014


2013

1 stjerne i Michelin Guiden

Den Danske Spiseguide 2014
EEE: Europa Exclusive Elite

Danmarks bedste spisesteder 2013-2014
3 stjerner
“Fremragende, ambitiøst, franskinspireret køkken. Stort, fornemt vinkort. Udendørs servering i sommersæsonen. En af Danmarks bedste totaloplevelser.”
Maj 2013

66 Best Restaurants Nordic Countries 2013
Søllerød Kro – nr. 6 i Norden

TOP 100 European Restaurants 2013
Søllerød Kro – nr. 59 blandt Europas bedste restauranter
Læs mere her
Juni 2013


2012

1 stjerne i Michelin Guiden

Årets Vin & aveckort 2012
(for 9. gang)
Den Danske Spiseguide 2012
Læs mere her

101 Best Restaurants in Europe – The Daily Meal
Søllerød Kro nr. 57 i Europa
Se hele listen her

66 Best Restaurants Nordic Countries
Søllerød Kro nr. 6 i Norden
Læs mere her

Den Danske Spiseguide 2013
EEE: Europa Exclusive Elite

Danmarks bedste spisesteder 2012-2013
3 stjerner
Maj 2012

Dagbladet Information
Anmeldelse

Det evige sted
Michelinstjerner kommer og går, men at forestille sig, at Søllerød Kro – kun en smuttur fra hovedstaden – skulle ophøre med at være garant for tårnhøje ambitioner er ganske utænkeligt.
Læs hele anmeldelsen her
December 2012

Berlingske Tidende
6 stjerner (maksimum)

Knivskarp umami på kroen
“… det er ikke kun menuens uhørte høje ambitionsniveau, der er værd at bemærke: det er først og fremmest den unikke vin- og madpairing, der trækker begge op i et fælles højere hele.”
Læs hele anmeldelsen her
September 2012

Dagbladet Børsen
6 stjerner (maksimum)

Københavns elegante landsbykro
Søllerød Kro hører til den fornemme klub af kroer, som trods deres folkelige betegnelse er gourmetrestauranter i topklassen.
Læs hele anmeldelsen her
Weekend den 27. januar 2012

White Guide
Denne svenske guide er for første gang udgivet med restauranter i Øresundsregionen i december 2011.  Vi er stolte over at ligge nr. 2, efter NOMA, på den samlede point-tabel 92/100 p.


2011

1 stjerne i Michelin Guiden

Årets Vinkort 2011
(for 8. gang)
Den Danske Spiseguide 2011

Årets Tjener 2011
Christian Steffensen
Den Danske Spiseguide 2011

66 Best Restaurants Nordic Countries
Søllerød Kro nr. 6 i Norden

Den Danske Spiseguide 2012
EEE: Europa Exclusive Elite

Danmarks bedste spisesteder 2011-2012
3 stjerner
Maj 2011

Politiken i Byen
6 huer
Læs her
Oktober 2011

Jyllands Posten
6 stjerner
Læs her
Oktober 2011

Berlingske Tidende – Restauranttillæg
97/100p på en delt 3. plads … Noma 99/100p, Geranium 98/100p.
Juni 2011

Gastro
6 stjerner
Juni 2011


2010

1 stjerne i Michelin Guiden

IKON
Restaurantchef Jan Restorff har modtaget særprisen IKON
Den Danske Spiseguide 2011

Den Danske Spiseguide 2011
EEE: Europa Exclusiv Elite

Danmarks bedste spisesteder 2010-2011
3 stjerner
Juni 2010


2009

1 stjerne i Michelin Guiden

Årets Sommelier 2009
Philip Ladevig Laustsen, Søllerød Kro
Gudme Raaschou Spiseguide

Årets Vinkort 2009
(for 7. gang)
Gudme Raaschou Spiseguide

Årets Gericke 2009
Søllerød Kro er tildelt:
Årets Gericke 2009 for Årets udskænkning

Gudme Raaschou Spiseguide 2010
EEE: Europa Exclusiv Elite
EEE er fra 2009 den nye øverste klassifikation i Spiseguiden
– alene tre restauranter er placeret i denne kategori
November 2009

Danmarks bedste spisesteder 2009-2010
1. pladsen på top-10; Den komplette oplevelse (23 point ud af 25)
samt
3 tallerkener (maksimum)
Maj 2009

Jyllands Posten:
DANMARKS BEDSTE RESTAURANT – På dansk grund er der ingen over eller ved siden af Søllerød Kro, når det gælder den klassiske gastronomi og den fuldstændige harmoni mellem mad, vin og service …
Se mere her: livsstils.guide.dk
18. december 2009


2008

1 stjerne i Michelin Guiden

Danmarks bedste vinkort 2008
(for 6. gang)
Den Danske Spiseguide

Gudme Raaschou Spiseguide (tidl. Den Danske Spiseguide)
3 stjerner + sol (maksimum)

Danmarks bedste spisesteder 2008-2009
1. pladsen på top-10; Den komplette oplevelse (23 point ud af 25)
samt 3 tallerkener (maksimum)
Maj 2008


2007

1 stjerne i Michelin Guiden

AOK – Byens Bedste 2007
Lørdag 1. december modtog Søllerød Kro AOK-prisen:
Byens Bedste restaurant udenfor København.

Danmarks bedste vinkort 2007
(for 5. gang)
Den Danske Spiseguide

Årets Ret 2007
Den Danske Spiseguide

Årets Service (betjening)
Den Danske Spiseguide

Den Danske Spiseguide
3 stjerner + sol (maksimum)

Danmarks bedste spisesteder 2007-2008
23 point – højeste rating i Danmark
3 tallerkener (maksimum)
Maj 2007

Berlingske Tidende
6 stjerner (maksimum)
31. august 2007


2006

Best of Award of Excellence 2006
Wine Spectator

Danmarks bedste vinkort 2006
(for 4. gang)
Den Danske Spiseguide

Den Danske Spiseguide
3 stjerner + sol (maksimum)

Danmarks bedste spisesteder 2006-2007
23 point – højeste rating i Danmark
3 tallerkener (maksimum)

Smag og behag
23 point (maksimum er 25 point)
– højeste rating nogensinde i Danmark

Der Feinschmecker
4 x F – højeste rating i Danmark (maksimum 5 x F)


2005

Årets bedste restaurant 2005
Den Danske Spiseguide

Best of Award of Excellence 2005
Wine Spectator

Den Danske Spiseguide
3 stjerner + sol (maksimum)

Danmarks bedste spisesteder 2005-2006
3 tallerkener (maksimum)

Jyllands Posten
6 stjerner (maksimum)


2004

Best of Award of Excellence 2004
Wine Spectator

Danmarks bedste vinkort 2004
(for 3. år i træk)
Den Danske Spiseguide

Danmarks bedste avec-kort 2004
Den Danske Spiseguide

Årets sommelier 2004
Jan Restorff
Den Danske Spiseguide

Champagne-prisen 2004
Jan Restorff
Danmarks Bedste Spisesteder

Den Danske Spiseguide
3 stjerner + sol (maksimum)

Børsen
11 point (maksimum 13)


2003

Politiken
5 kokkehuer (maksimum)

Smag og behag
23 point (maksimum 25)

Euroman
6 + (maksimum)


2002

Berlingske Tidende
6 kokkehuer (maksimum)