logo

Mere

Nyheder


White Guide 2018 – 3 priser

Søllerød Kro var nomineret til priser i intet mindre end 3 kategorier i den 4. udgave af White Guide i Danmark…. og der blev gjort rent bord.
Tillykke til alle på Kroen med “Årets serviceoplevelse”, “Årets vinkort” og “Årets dessertoplevelse”.

Lanceringen af White Guide 2018 fandt sted i Operahuset mandag den 20. november 2017.

Se alle prisvinderne her på Whiteguide.dk:


Vinder af Årets Vildtret 2017

Vinderne af Årets Vildret 2017 kommer fra Søllerød Kro.
Vi ønsker Mads Kongsgaard Jensen & Martin Peter Leth Sjunnesson stort tillykke med den flotte pris.
Fantastisk flot gået!

Læs mere her:


Henrik Knudsen – Årets Sommelier 2017

Henrik, som netop har fejret sit 10 års jubilæum på Kroen, blev tildelt prisen “Årets Sommelier 2017” ved den Danske Spiseguides Gallafest den 29. oktober 2017. Vi ønsker Henrik kæmpe tillykke med prisen, og vi glæder os med stolthed over at have Henrik med på vores team.

Se mere her:


Årets ret med Gris 2017

Søllerød Kro v/køkkenchef Brian Mark Hansen og hans kompetente team er igen i år med i finalen ved Årets ret med Gris 2017 – Landbrug & Fødevarer. Mon de igen i år kan løbe med sejren…
Konkurrencen finder sted på Hotel- og Restaurantskolen i Valby mandag den 30. oktober 2017.

Læs mere her


Kroen nr. 2 på Top 10 liste i juli 2017

Vi er meget glade for gæsternes super anmeldelser af deres oplevelser på Søllerød Kro i juli, som placerer os andenpladsen på DinnerBookings Top 10 liste over de bedst anmeldte restauranter på Sjælland i juli 2017 – og det selv om vi har haft sommerferielukket det meste af måneden.
Stor tak til såvel gæster som personale.

Se hele listen her


Søllerød Kro – det mest populære spisested

Vi er super begejsterede over førstepladsen på DinnerBookings Top 10 liste over de bedst anmeldte restauranter på Sjælland i årets første 6 måneder.
KÆMPE tak til vores glade gæster for deres flotte anmeldelser og ikke mindst til det fantastiske personale, der altid leverer det bedste af det bedste.

Læs mere her


Søllerød Kro nr. 5 på nordisk top 30 liste – White Guide Nordic 2017-18

White Guide Nordic 2017-18 er netop udkommet mandag den 26. juni 2017. Den beskriver de 341 bedste restauranter i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island inkl. Grønland, Færøerne og Svalbard.

Vi er virkelig stolte over at være rykket op til en placering som nr. 5 på The Top 30 Nordic list og som nr. 2 på listen over de danske restauranter.
Mange tak til alle på Kroen for deres kæmpe indsats.

Se alle placeringer her


Kroen fortsat nr. 1 på DinnerBookings Top 10 liste

Vi er meget glade for gæsternes fantastiske anmeldelser af deres oplevelser på Søllerød Kro, som medfører, vi fortsat ligger på førstepladsen på DinnerBookings Top 10 liste over de bedst anmeldte restauranter på Sjælland i maj 2017.

Se hele listen her


Slutnomineret til Årets Sommelier & Årets Vin & Aveckort 2017

Vores dygtige sommerlier Henrik Knudsen er blevet slutnomineret til Årets sommelier og Søllerød Kro er blevet slutnomineret i kategorien Årets Vin & Aveckort af Den danske Spiseguide. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke, når vinderne afsløres på Gallafesten den 29. oktober 2017 på Frederiksminde.


66 Best Restaurants  Nordic Countries 2017

Vi er stolte over igen i år at få så fin en placering i denne guide.
I år er vi rykket et plads op, og Søllerød Kro er nu placeret som nr. 12.


Nomineret til Årets Ret – kategori Sødt & Ost

Køkkenchefen på Søllerød Kro, Brian Mark Hansen, er blevet nomineret af Danske Madanmeldere til Årets Ret 2017 i kategorien Sødt & Ost med desserten “Pistacie – Mælk – Timian”. Vinderne af de forskellige kategorier kåres den 27. august 2017.

Se de nominerede i kategorierne her.


Kæmpe stort tillykke til endnu en af vores dygtige kokkeelever Martin Peter Leth, som har bestået sin kokkeeksamen med SØLV.


Prenominering Årets Vin & Aveckort 2017

Vi er blevet prenomineret i kategorien Årets Vin & Aveckort af Den danske Spiseguide. Slutnomineringen offentliggøres i juni 2017.  Stort tillykke.

Se de prenominerede her


Kroen nr. 1 på DinnerBookings Top 10 liste i marts

Vi er meget glade for gæsternes fantastiske anmeldelser af deres oplevelser på Søllerød Kro, som medfører, vi igen ligger på førstepladsen på DinnerBookings Top 10 liste over de bedst anmeldte restauranter på Sjælland i marts.

Læs mere her


OAD 2017 – Top 100+ European Classical & Heritage Restaurants

Vi er utroligt stolte og taknemmelige over at være placeret som nr. 27 på OADs liste over de bedste klassiske restauranter i Europa. Tillykke og tak til alle jer, der er med til at gøre dette muligt.

Se hele listen her


Prenominering Årets sommelier 2017

Vi ønsker stort tillykke til vores dygtige sommelier Henrik Knudsen, som er blevet prenomineret af Den danske Spiseguide til Årets sommelier. Slutnomineringen offentliggøres i juni 2017 – vi krydser fingre for Henrik.

Se de prenominerede her


Kæmpe stort tillykke til endnu en af vores dygtige kokkeelever Søren Budtz, som har bestået sin kokkeeksamen med GULD.


Søllerød Kro fastholder Michelin-stjerne

Vi er særdeles stolte over – for 11. år i træk – at få tildelt en Michelin-stjerne i årets guide.
Stor ros og tak til hele personalet på Kroen.