logo

Mere

Aften 22.11. – 30.12.2017

Onsdag den 22. november – lørdag den 30. december 2017


Aften à la carte

Forretter

Oscietra Unika ”en surprise” – Kr. 450,-
Caviar Søllerød Selected, kammuslinge quenelle & skum på blåmuslinger – Kr. 450,-
Torsk, karameliseret blomkål, yuzu & hasselnødder fra Piemonte – Kr. 255,-
Knoldselleri, trøffel, cremede skorzonerrødder & Thybo – Dagspris
Det bedste fra anden, Roscoff løg, whisky & aromatisk peber – Kr. 325,-

Hovedretter

Sort hummer, stuvede morkler, grillet løg & toast med Thybo – Dagspris
Farseret pighvar, grillet porre, Macona mandler & Vin Jaune sauce – Kr. 450,-
Canette, solbær, syltet rødbede, roser & bitre salater – Kr. 395,-
Kroens okse, morkler, røget marv, judasøre & pommes puré – Kr. 495,-

Oste

Ø-lands ost anno 2015, røgede valnødder, morkler & Vin Jaune – Kr. 275,-
Udvalg af europæiske oste – Kr. 185,-

Desserter

Kroens is & sorbet med gode råd – Kr. 165,-
Jordskokkekaramel med malt & hasselnødder fra Piemonte – Kr. 170,-
Pastinak, sensommerhonning, kamille & varme krydderier – Kr. 165,-
Tørrede pærer med timian & is på biodynamisk hømælk – Kr. 165,-
“Kæmpe Eskimo” Cru Udzungwa Tanzania 70% med solbær & flødeparfait – Kr. 175,-
Kroens chokoladedessert – lys chokolade med valnød & rucola – Kr. 180,-
Gourmandise desserter* – Kr. 365,-
*køkkenchefens udvalg af desserter

*

Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet. 
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Aften menuer

Søllerød signatur

Oscietra Unika ”en surprise”
***
Caviar Søllerød selected – Sart røg – Kammusling
***
Pighvar – Kartoffel – Østers
***
Sort Hummer – Porre – Consommé
***
Trøffel – Thybo – Knoldselleri
***
Det bedste fra anden – Løg – Whisky
***
Okse – Morkel – Judasøre
***
Pære – Biodynamisk hømælk – Timian
***
Kr. 1.795,-
Menuen serveres til hele bordet

***

*

Søllerød julemenu

Saltet kammusling, luftig peberrod, persille & blåmuslingesky
***
Laks fra Hiddenfjord, knoldselleri, enebær & brødsauce
Torsk, karameliseret blomkål, yuzu & hasselnødder fra Piemonte
Vinterens kål, terrine af pattegris, løg & æblesauce
***
Canette, solbær, syltet rødbede, roser & bitre salater
***
Pastinak, sensommerhonning, kamille & varme krydderier
***

4 retter fra ovenstående menu til aften – Kr. 850,-
6 retter fra ovenstående menu til aften – Kr. 1.095,-

***

Ved bordreservationer over 7 personer skal menuen bestilles på forhånd.
Samme menu serveres til hele bordet. 
Vi tager naturligvis hensyn til allergier og andre tilpasninger.


Vinmenuer:

Vi sender gerne et vinmenuforslag, et glas pr. ret, hvor menu og vine er afstemt.

Vinmenu til Søllerød signatur:

Vinmenu niveau – Kr. 1.300,- 
Vinmenu signatur – Kr. 1.795,-

Vinmenu til Søllerød julemenu – aften:

Vinmenu 4 retter – Kr. 850,-
Vinmenu 6 retter – Kr. 1.095,-

Hvis der er særlige vinønsker, fremsender vi gerne, efter ønske, et specielt forslag fra vores vinkælder, der rummer ca. 1600 forskellige vine. Klik her for at se vores fulde vinkort.

*

Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr.